Setari Cookie-uri

Nakshatra, horoscopul indian al lunii

Relatiile mistice dintre astrul de noapte si zeii protectori ai zodiacului

Nakshatra este un fel de zodiac mai putin conventional si nu doar pentru ca nu este legat de miscarile soarelui, asa cum se intampla in cazul sistemului zodiacal pe care il cunoastem foarte bine, ci de cele ale lunii, dar si pentru ca fazele astrului de noapte sunt importante pentru alegerea numelui unui nou nascut.

Nakshatra are 27, uneori 28 de sectoare si fiecare dintre ele responsabila cu o anumita silaba care se poate regasi in numele copilului. Fiecare dintre nakshatra este guvernata de catre un zeu absolut care decide nu doar soarta omului, ci si trasaturile acestuia de caracter, in functie de ziua in care s-a nascut.

Rahu
Ziua nasterii: Luni

Rahu este nodul lunar nordic si astfel, supusii sai se afla sub directa influenta a lunii, mai puternica in cazul or decat pentru orice alt nativ. Datorita acestui aspect, cei nascuti sub patronajul lui Rahu sunt oameni extrem de intuitivi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc