Nakshatra, horoscopul indian al lunii

Nakshatra, horoscopul indian al lunii

Relatiile mistice dintre astrul de noapte si zeii protectori ai zodiacului

Nakshatra este un fel de zodiac mai putin conventional si nu doar pentru ca nu este legat de miscarile soarelui, asa cum se intampla in cazul sistemului zodiacal pe care il cunoastem foarte bine, ci de cele ale lunii, dar si pentru ca fazele astrului de noapte sunt importante pentru alegerea numelui unui nou nascut.

Nakshatra are 27, uneori 28 de sectoare si fiecare dintre ele responsabila cu o anumita silaba care se poate regasi in numele copilului. Fiecare dintre nakshatra este guvernata de catre un zeu absolut care decide nu doar soarta omului, ci si trasaturile acestuia de caracter, in functie de ziua in care s-a nascut.

Rahu
Ziua nasterii: Luni

Rahu este nodul lunar nordic si astfel, supusii sai se afla sub directa influenta a lunii, mai puternica in cazul or decat pentru orice alt nativ. Datorita acestui aspect, cei nascuti sub patronajul lui Rahu sunt oameni extrem de intuitivi.

foto shutterstock femeie bruneta

De fapt, atunci cand au de luat decizii, ei se bazeaza in primul pe aceasta latura, si abia apoi pe argumentele rationale. Poate fi o carte castigatoare pentru ca isi asuma riscuri destul de mari insa in acelasi timp, pot avea foarte multe de pierdut daca nu reusesc sa gaseasca un echilibru intre aceste doua aspecte.

In acelasi timp, sunt oameni foarte emotionali si nicio valoare materiala nu este mai importanta pentru ei decat sentimentele. Sunt foarte bine conectati la viata de familie si se vor simti impliniti abia cand vor face ei insisi acest pas.

Mangala
Ziua nasterii: Marti

Corespondentul planetar pentru acest guvernator este Marte. Planeta desemneaza oamenii iuti la manie, insa cu personalitati foarte puternice. Cei nascuti sub paza lui Mangala au foarte multa incredere in ei si sunt surprinzatori de sociabili insa doar atunci cand si cum au ei chef.

In general, se imprietenesc foarte usor cu oameni nascuti duminica, lunea si joia. Daca ar fi sa subliniem o incompatbilitate intre acesti nativi si ceilalti, atunci cu siguranta protejatii lui Mangala nu se vor intelege cu cei nascuti Miercurea.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri