Berbec

Nativii acestei zodii sunt impulsivi si energici, aflandu-se mereu in priza si in cautare de aventuri. Nu au rabdare si incep nenumarate proiecte pe care de multe ori uita sa le duca la bun sfarsit. Zodia Berbecului incepe cu Echinoctiul de primavara, iar acest lucru ii face pe nativi sa fie inflacarati, dinamici, competitivi si curajosi. Sunt inclinati sa spuna lucrurilor pe nume, chiar daca acest lucru ii face incomozi si lipsiti de tact. Indignarea si supararea apar cu usurinta, iar daca nu reusesc sa se calmeze in situatii stresante pot deveni violenti.

Taur

Firi calme si sensibile Taurii se enerveaza si se supara destul de greu. Au insa un temperament vulcanic si o doza de incapatanare tinute in frau tocmai din dorinta nativilor de a avea o viata echilibrata. Nascuti primavara, Taurii sunt firi energice, pozitive si tind sa filozofeze foarte mult. Iubesc siguranta si ideea de familie, iar imprevizibilul si schimbarea sunt privite ca amenintari de catre aceasta zodie careia nu-i place riscul.

Gemeni

Sunt firi sociabile si comunicative, insa nu le place sa se manifeste atunci cand sunt suparati sau furiosi. Dupa cum sugereaza si zodia, Gemenii prezinta o dualitate fascinanta a personalitatii, pot fi cand calmi si calculati, cand agitati si pregatiti de aventura. Fiind de regula firi joviale, este usor sa iti dai seama cand sunt nervosi deorece le tremura vocea si se manifesta destul de agresiv.

Rac

Acest semn simbolizeaza perioada in care apar fructele, intr-un elan vital de nestapanit, fiind dominat de sentimente si emotii. Acest lucru ii face pe nativii zodiei pe de o parte protectivi, sensibili, dragastosi, iar pe de alta parte irascibili, excentrici si agitati. De regula sunt calmi si evita conflictele, insa atunci cand sunt provocati se transforma in adversari de temut. Au un temperament melancolic si ii vei gasi putin rezervati si misteriosi, dar iradiind un farmec aparte.

Leu

Leul are un temperament dominator si adora sa i se acorde multa atentie. Ii plac laudele, este foarte mandru si are o fire nobila. Nativii zodiei au un control fantastic asupra emotiilor, iar acest lucru ii face sa para persoane reci si nepasatoare. Cand sunt nervosi se folosesc adesea de critica la adresa oponentului si nu le pasa ce are acesta de spus. Leii iubesc sa fie admirati si vor face tot ce depinde de ei pentru a epata. Dau dovada uneori de o generozitate nebuna, sunt increzatori in fortele proprii si perseverenti, insa atunci cand sunt suparati sau tristi le ia destul de mult timp sa-si revina. Acest semn este patronat de Soare si simbolizeaza caldura, pofta de viata si curajul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: