Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Leu?

Afla care sunt caracteristicile nativului in Leu si cum ii poti acapara atentia.

Barbatul nascut in Leu nu este o fiinta complicata. Lucrul pe care il iubeste cel mai mult pe lumea asta si care il face sa se simta confortabil in pielea lui este complimentarea. Poate fi destul de plin de vanitate insa nu trebuie sa pierdem niciun moment din vedere faptul ca zodia Leu, in general, este caracterizata de orgoliul crescut.

Pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei, barbatul Leu poate fi inconjurat intotdeauna de mai multe persoane interesate de el, lucru care nu va face altceva decat sa ii sporeasca orgoliul. Tocmai din acest motiv, femeia care isi propune sa cucereasca un barbat Leu trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte pentru ca nu este o sarcina usoara.

barbatul leu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc