Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Leu?

Afla care sunt caracteristicile nativului in Leu si cum ii poti acapara atentia.

Foto Ollyy / Shutterstock

Ceea ce multi oameni nu stiu despre nativul acestei zodii este faptul ca, de multe ori, are indoieli in ceea ce il priveste si cauta confirmarea din partea oamenilor importanti din viata lui. Imaginea de barbat foarte increzator si arogant poate apasa greu pe umerii acestui nativ. Iti dai seama ca Leul a capatat incredere in cineva in momentul in care incepe sa isi recunoasca defectele. In astfel de cazuri, nu se mai teme sa lase garda jos si sa admita ca, pana la urma, e om cu slabiviuni omenesti.

Barbatul Leu: care este calea catre inima lui

Desi ii place sa fie laudat, aceasta nu este neaparat cea mai sigura cale catre inima unui Leu, cel putin nu pentru o relatie de lunga durata. La partenerul de cuplu apreciaza orginalitatea, sinceritatea si loialitatea. La randul sau, poate da dovada de toate aceste calitati insa, din nou, doar in fata oamenilor in care are incredere.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc