Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Leu?

Afla care sunt caracteristicile nativului in Leu si cum ii poti acapara atentia.

Foto Ollyy / Shutterstock

Ceea ce multi oameni nu stiu despre nativul acestei zodii este faptul ca, de multe ori, are indoieli in ceea ce il priveste si cauta confirmarea din partea oamenilor importanti din viata lui. Imaginea de barbat foarte increzator si arogant poate apasa greu pe umerii acestui nativ. Iti dai seama ca Leul a capatat incredere in cineva in momentul in care incepe sa isi recunoasca defectele. In astfel de cazuri, nu se mai teme sa lase garda jos si sa admita ca, pana la urma, e om cu slabiviuni omenesti.

Barbatul Leu: care este calea catre inima lui

Desi ii place sa fie laudat, aceasta nu este neaparat cea mai sigura cale catre inima unui Leu, cel putin nu pentru o relatie de lunga durata. La partenerul de cuplu apreciaza orginalitatea, sinceritatea si loialitatea. La randul sau, poate da dovada de toate aceste calitati insa, din nou, doar in fata oamenilor in care are incredere.

Citește și:

Astfel de trasaturi ar putea duce cu gandul la un individ mai putin sociabil insa adevarul este ca Leul are multi prieteni, tocmai pentru ca ii place sa se simta in centrul atentiei. In general, este limpede atunci cand interesul sau este capitvat de o discutie sau de o persoana. Chipul i se lumineaza, ochii i se maresc si soarbe cu nesat cuvintele. Aceasta este o alta mare calitate a barbatului Leu: stie sa asculte si poate sustine dezbateri savuroase.

Ii place sa fie stimulat din acest punct de vedere, si pentru ca si-a imbogatit mintea de-a lungul timpului, prima calitate a unui partener stabil trebuie sa fie inteligenta. Poate sa fie vrajit de un chip frumos pentru o scurta perioada de vreme insa isi va pierde rapid interesul daca nu va gasi si bogatie intelectuala in spatele ochilor frumosi.

De altfel, pentru ca este un admirator al frumusetii, barbatul nascut in Leu va avea numeroase aventuri amoroase de-a lungul vietii in care nu se va implica emotional.

Citește și:

In ceea ce priveste o prima intalnire, este important de retinut faptul ca in sinea sa, barbatul nascut in Leu este un cautator de placeri insa nu face excese in acest sens. O noapte in club poate fi interesanta alaturi de el, dar se va feri de prea multa bautura.

Echivalentul potrivit ar fi o iesire in doi la un club de comedie sau o cina romantica la un restaurant elegant sau un bistro care arata desprins din alte vremuri. Desi ii place sa fie rasfatat, nativul in Leu va face exact acelasi lucru pentru partenerul sau. In general, are valori traditionale in relatia cu sexul opus si face gesturi cavaleresti fara sa isi desconsidere in vreun fel partenera.

O alta modalitate prin care barbatul in Leu poate fi cucerit este o iesire la o seara de dans, dar nu neaparat intr-un club, ci mai degraba intr-un restaurant cu muzica live.

Desi este inzestrat cu numeroase calitati, Leul nu este un partener comod. Are nevoie permanenta de atentie si de afectiune iar uneori poate da dovada de egoism pentru a le obtine, cu atat mai mult cu cat este obisnuit sa traiasca in centrul atentiei. Atunci cand trebuie sa fie criticat, acest lucru necesita foarte multa diplomatie astfel incat sa nu ii jigneasca foarte tare orgoliul. Se va abtine de la dispute de cuplu in public si va astepta acelasi lucru de la partenera sa.

Citește și:

Zodii compatibile cu barbatul Leu: Gemeni, Berbec

Barbatul Leu intr-o fraza

Nativul in Leu este o persoana pasionala si foarte orgolioasa care are nevoie de atentie, precum si de un partener cu foarte multa rabdare care sa ii poarte permanent grija si care sa il faca sa se simta apreciat.

Foto prima pagina CURAphotography / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc