Barbatul nascut in Leu nu este o fiinta complicata. Lucrul pe care il iubeste cel mai mult pe lumea asta si care il face sa se simta confortabil in pielea lui este complimentarea. Poate fi destul de plin de vanitate insa nu trebuie sa pierdem niciun moment din vedere faptul ca zodia Leu, in general, este caracterizata de orgoliul crescut.

Pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei, barbatul Leu poate fi inconjurat intotdeauna de mai multe persoane interesate de el, lucru care nu va face altceva decat sa ii sporeasca orgoliul. Tocmai din acest motiv, femeia care isi propune sa cucereasca un barbat Leu trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte pentru ca nu este o sarcina usoara.

Foto Ollyy / Shutterstock

Ceea ce multi oameni nu stiu despre nativul acestei zodii este faptul ca, de multe ori, are indoieli in ceea ce il priveste si cauta confirmarea din partea oamenilor importanti din viata lui. Imaginea de barbat foarte increzator si arogant poate apasa greu pe umerii acestui nativ. Iti dai seama ca Leul a capatat incredere in cineva in momentul in care incepe sa isi recunoasca defectele. In astfel de cazuri, nu se mai teme sa lase garda jos si sa admita ca, pana la urma, e om cu slabiviuni omenesti.

Barbatul Leu: care este calea catre inima lui

Desi ii place sa fie laudat, aceasta nu este neaparat cea mai sigura cale catre inima unui Leu, cel putin nu pentru o relatie de lunga durata. La partenerul de cuplu apreciaza orginalitatea, sinceritatea si loialitatea. La randul sau, poate da dovada de toate aceste calitati insa, din nou, doar in fata oamenilor in care are incredere.

Astfel de trasaturi ar putea duce cu gandul la un individ mai putin sociabil insa adevarul este ca Leul are multi prieteni, tocmai pentru ca ii place sa se simta in centrul atentiei. In general, este limpede atunci cand interesul sau este capitvat de o discutie sau de o persoana. Chipul i se lumineaza, ochii i se maresc si soarbe cu nesat cuvintele. Aceasta este o alta mare calitate a barbatului Leu: stie sa asculte si poate sustine dezbateri savuroase.

Ii place sa fie stimulat din acest punct de vedere, si pentru ca si-a imbogatit mintea de-a lungul timpului, prima calitate a unui partener stabil trebuie sa fie inteligenta. Poate sa fie vrajit de un chip frumos pentru o scurta perioada de vreme insa isi va pierde rapid interesul daca nu va gasi si bogatie intelectuala in spatele ochilor frumosi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: