Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Fecioara?

Afla secretele barbatului nascut in zodia Fecioarei!

Desi este o zodie de pamant iar acest lucru inseamna ca barbatul Fecioara are un temperament domolit, acest lucru nu il face o prada usoara. Uneori, in cazul sau, cultura sa si manierele impecabile merg mana in mana cu un usor snobism si o sinceritate cruda. Pe de cealalta parte, are un suflet cald si va face sa merite orice efort.

Ca in orice alt domeniu al vietii sale, barbatul Fecioara este un perfectionist in dragoste si nu este inedit pentru el sa stea lungi perioade de timp singur. Persoana care ii va fura inima trebuie sa se ridice la standarde inalte iar acest lucru poate fi greu de realizat. In general, el nu functioneaza cu jumatati de masura. Ori are sentimente solide si stabile, ori nu le are deloc. Este destul de concentrat asupra propriei persoane insa un astfel de orgoliu nu este neaparat neplacut, mai ales ca este sustinut de numeroase calitati. Cu toate acestea, vanitatea barbatului Fecioara poate fi obositoare si gratuita.

Citește și:

barbatul fecioara

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc