Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Fecioara?

Afla secretele barbatului nascut in zodia Fecioarei!

Primul lucru de care va tine cont este aspectul fizic al persoanei care incearca sa ii atraga atentie. Nu este loial standardelor clasice de frumusete si nici nu pune accent pe acest lucru. Pentru el este mai important felul in care o persoana se prezinta. De la o tinuta adecvata situatiei, pana la o manichiura decenta, oricat ar fi de simpla, barbatul nascut in Fecioara va fi atent la toate aceste lucruri.

Barbatul Fecioara: ce asteptari are de la o potentiala partenera

Una dintre marile sale calitati este faptul ca nativul in Fecioara este un jucator de echipa. Acest lucru inseamna nu doar ca este deschis la cooperare, ci ca are si o fire protectoare fara sa fie sufocant si ii place nu doar sa ii ajute pe ceilalti, ci sa fie de folos cu totul. Lenea si timpul pierdut degeaba il scot din sarite iar lipsa de ambitie este absolut dezgustatoare.

Citește și:

Pentru ca se dedica activitatilor sale, asteapta acelasi lucru si de la un potential partener. Desi in sufletul sau poseda numeroase idei traditionale, respecta femeile de cariera, inteligente si stapane pe viata lor pentru ca si el, la randul sau, se afla in astfel de pozitii.

Daca ar mai fi un lucru pe care barbatul in Fecioara il uraste, atunci acesta este ipocriza. Se fereste de oamenii falsi care incearca sa para altceva decat sunt si, la capatul opus, are tot respectul pentru oamenii care stiu sa se ajute singuri.

Prin urmare, rolul domnitei aflate la ananghie atunci cand isi rupe o unghie sau nu desface un borcan il scoate din sarite. Desigur ca ii place sa isi ofere ajutorul si face gesturi cavaleresti insa fuge de falsitate, indiferent cat de frumoasa este masca aratata. Nici extrema cealalta nu ii surade foarte mult, respectiv oamenii care nu vor sa ceara ajutorul, oricat de neagra ar fi situatia pentru ca, in mintea sa, acest lucru inseamna lipsa de incredere.

Citește și:

In ceea ce priveste o idee pentru prima intalnire cu barbatul fecioara, avand in vedere ca este o persoana cu un bagaj impresionant de cunostinte, cu siguranta o vizita la o expozitie de pictura ar fi un prim pas foarte bun, urmata apoi de o cina simpla intr-un restaurant retras, cu un usor aer traditional. Cat despre viata amoroasa a barbatului Fecioara, aceasta nu este neaparat bogata in parteneri, pentru ca nu ii plac aventurile, cat mai ales in experienta acumulata de-a lungul anilor de relatii stabile.

Impotriva lui, precum si impotriva celorlalte zodii de pamant, exista o prejudecata despre viata sexuala, respectiv ca nu ar fi zodii aventuroase din acest punct de vedere. Aceasta insa, asa cum spuneam, este doar o prejudecata. Barbatul Fecioara nu are inhibitii si este foarte pasional dar sexul vine pentru el ca o intarire a unei legaturi afective deja existente. Prin urmare, calea catre inima acestui nativ nu trece direct prin pat.

Citește și:

Pentru ca tine foarte mult la spatiul sau personal, nici nu isi aduce o potentiala partenera acasa pana cand nu incepe sa dezvolte anumite sentimente, sau cel putin, sa gaseasca un anumit potential in aceasta. Totusi, prejudecata aceasta nu este intemeiata chiar pe fum.

Adevarul este ca barbatul Fecioara se poate abtine mai mult timp de la sex decat alte zodii si nu i se pare o activitate esentiala decat in momentul in care se afla intr-o relatie.

Zodii compatibilie cu barbatul Fecioara: Capricorn, Taur

Barbatul Fecioara intr-o fraza

Nativul in Fecioara este un barbat care se respecta pe sine ca persoana si va fi atras de un om increzator, care se respecta la randul sau, ambitios si cu suflet cald care sa ii poata tolera cu usurinta accesele de sinceritate brutala.

Foto interior si prima pagina InnervisionArt / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc