Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Fecioara?

Afla secretele barbatului nascut in zodia Fecioarei!

Impotriva lui, precum si impotriva celorlalte zodii de pamant, exista o prejudecata despre viata sexuala, respectiv ca nu ar fi zodii aventuroase din acest punct de vedere. Aceasta insa, asa cum spuneam, este doar o prejudecata. Barbatul Fecioara nu are inhibitii si este foarte pasional dar sexul vine pentru el ca o intarire a unei legaturi afective deja existente. Prin urmare, calea catre inima acestui nativ nu trece direct prin pat.

Pentru ca tine foarte mult la spatiul sau personal, nici nu isi aduce o potentiala partenera acasa pana cand nu incepe sa dezvolte anumite sentimente, sau cel putin, sa gaseasca un anumit potential in aceasta. Totusi, prejudecata aceasta nu este intemeiata chiar pe fum.

Adevarul este ca barbatul Fecioara se poate abtine mai mult timp de la sex decat alte zodii si nu i se pare o activitate esentiala decat in momentul in care se afla intr-o relatie.

Citește și:

Zodii compatibilie cu barbatul Fecioara: Capricorn, Taur

Barbatul Fecioara intr-o fraza

Nativul in Fecioara este un barbat care se respecta pe sine ca persoana si va fi atras de un om increzator, care se respecta la randul sau, ambitios si cu suflet cald care sa ii poata tolera cu usurinta accesele de sinceritate brutala.

Foto interior si prima pagina InnervisionArt / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc