Unul din primele lucruri pe care le facem atunci cand ne implicam afectiv intr-o relatie este sa ne verificam compatibilitatea, emotionala, mentala, fizica si, nu in cele din urma, astrologica. Pe langa clasicele zodii (“semnele solare”) in numar de 12, exista si alte aspecte astrologice care iti pot dezvalui caracteristici ale personalitatii, cum ar fi numarul solar. Numarul solar se calculeaza adunand luna si ziua nasterii tale. Spre exemplu, daca esti nascuta pe 25 iulie, aduna 7 (pentru luna iulie) cu 25 (ziua). Rezultatul, 32, redu-l la o singura cifra adunand 3+2=5. Prin urmare, numarul tau solar este 5.

Foto: Ruslan Grechka, Shutterstock Ti l-ai calculat? Acum citeste mai jos cateva interpretari!

Numarul solar 1

Numarul 1 este energic si extrovertit. Nu se teme sa isi expuna transant parerile si uneori pare ca nu-i pasa de sentimentele celorlalti. Daca nu se controleaza, poate fi impulsiv si dominant. De regula, ia decizii rapid, fara a gandi mult in prealabil. Din punct de vedere sexual, este un partener pasional, sentimental si indraznet, prin urmare te vei bucura de multe artificii in dormitor.

Numarul solar 2

Numarul 2 este sincer si adorabil. Are un dezvoltat simt al umorului, o inima mare si plina de afectiune. Aparenta lor fragilitate ascunde o rezistenta de invidiat. Pare inofensiv la suprafata, dar daca il superi rau, el va avea ultimul cuvant intotdeauna. Argumenteaza foarte bine si te va convinge mai mereu sa fii de acord cu el. Ca partener, este fidel, senzual si atent la dorintele tale.

Numarul solar 3

Numarul 3 este creativ, boem si uneori superficial. Este foarte prietenos si spontan, adora sa faca surprize placute si pune mare pret pe prietenii. Tocmai de aceea are multi prieteni, cu cat mai nonconformisti, cu atat mai bine. Are nevoie de aventura, ii plac excursiile neplanificate, este un spirit liber si petrecaret si face aproape intotdeauna numai ce are chef. In pat este romantic, entuziast si adora sa experimenteze.

Numarul solar 4

Numarul 4 este muncitor, tenace, are nevoie de siguranta, iar daca vrei sa obtii ceva de la el, trebuie sa ai rabdare. Cu toate acestea, este atent si loial, iar in situatii de criza te poti baza pe el. Este bland si grijuliu, dar foarte critic. Desi nu este cel mai romantic partener, este credincios, iar in pat este tandru si capabil de un adevarat maraton sexual.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: