Cum seduci barbatul Balanta?

Cum seduci barbatul Balanta?

Descopera calea catre inima nativului in Balanta!

Poate mai mult decat orice alta zodie, barbatul Balanta este genul care isi doreste o familie si care vrea sa se casatoreasca. Ii plac relatiile amoroase si este foarte stabil in sentimentele sale. Tocmai de aceea, se va feri tot timpul de aventuri. Cu cat o relatie este mai echilibrata si mai profunda, cu atat este mai fericit.

Primul pas in cucerirea unui barbat Balanta este asigurarea ca acesta este singur, pentru ca poate fi gasit foarte rar in aceasta situatie. Pur si simplu are nevoie de o relatie ca sa se simta in largul sau. Desigur, este o persoana perfect functionala si atunci cand este singur insa, in aceasta stare pare mereu inconjurat de un discret aer melancolic. Totusi, pentru ca o relatie stabila este importanta pentru el, nu se va aventura in urmatoarea imediat ce s-a despartit de o partenera. Va avea nevoie de o perioada serioasa pentru a se pune pe picioare si pentru a-si redescoperi nevoia de afectiune.

barbatul balanta

Nu se lasa coplesit de sentimente negative si nici nu va respinge o potentiala partenera insa, oamenii foarte insistenti sau flirturile nerusinate nu fac decat sa il irite si sa il puna pe fuga. In general, barbatul Balanta este un om sociabil si vorbaret insa nu ii place place barfa sau malitiozitate. Cu siguranta nu este o idee buna sa fii rautacios complet gratuit in preajma unei astfel de persoane pentru ca va da imediat o bila neagra.

Barbatul Balanta: ce ii place si ce il pune pe fuga

Are o latura intelectuala foarte bine dezvoltata si apreciaza oamenii care isi cultiva mintea in permanenta. In plus, pentru ca ii plac dezbaterile, in special pe chestiuni morale si filozofice, va fi cu atat mai impresionat de o persoana care se va dovedi un „adversar” pe masura in aceasta situatie. In ciuda tuturor acestor calitati, barbatul in Balanta are si un mare defect: ii este extrem de greu sa ia o decizie si se va intreba multa vreme daca nu cumva optiunea cealalta ar fi putut fi mai buna. La prima vedere, nu pare chiar un pacat de neiertat insa poate pune o presiune destul de mare asupra oricarei relatii o astfel de incapacitate de a lua rapid o decizie.

In general, este omul care va face gesturi cavaleresti fara sa incerce sa se impuna in fata partenerei sau sa o considere o persoana slaba. Barbatul Balanta este un jucator in echipa si are nevoie de un partener egal din toate punctele de vedere. Nu va incerca sa domine insa nici nu va accepta o atitudine impunatoare din partea celeilalte persoane.

Are un fler aparte pentru frumos si este foarte sensibil la acest aspect. Prin urmare, calea catre inima barbatului Balanta nu trece prin stomac, ci printr-o forma sau alta de arta. Muzica, literatura, pictura, sculptura, toate acestea sunt domenii care il sensibilizeaza.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri