Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Balanta?

Descopera calea catre inima nativului in Balanta!

Poate mai mult decat orice alta zodie, barbatul Balanta este genul care isi doreste o familie si care vrea sa se casatoreasca. Ii plac relatiile amoroase si este foarte stabil in sentimentele sale. Tocmai de aceea, se va feri tot timpul de aventuri. Cu cat o relatie este mai echilibrata si mai profunda, cu atat este mai fericit.

Primul pas in cucerirea unui barbat Balanta este asigurarea ca acesta este singur, pentru ca poate fi gasit foarte rar in aceasta situatie. Pur si simplu are nevoie de o relatie ca sa se simta in largul sau. Desigur, este o persoana perfect functionala si atunci cand este singur insa, in aceasta stare pare mereu inconjurat de un discret aer melancolic. Totusi, pentru ca o relatie stabila este importanta pentru el, nu se va aventura in urmatoarea imediat ce s-a despartit de o partenera. Va avea nevoie de o perioada serioasa pentru a se pune pe picioare si pentru a-si redescoperi nevoia de afectiune.

Citește și:

barbatul balanta

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc