Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Balanta?

Descopera calea catre inima nativului in Balanta!

Nu se lasa coplesit de sentimente negative si nici nu va respinge o potentiala partenera insa, oamenii foarte insistenti sau flirturile nerusinate nu fac decat sa il irite si sa il puna pe fuga. In general, barbatul Balanta este un om sociabil si vorbaret insa nu ii place place barfa sau malitiozitate. Cu siguranta nu este o idee buna sa fii rautacios complet gratuit in preajma unei astfel de persoane pentru ca va da imediat o bila neagra.

Barbatul Balanta: ce ii place si ce il pune pe fuga

Are o latura intelectuala foarte bine dezvoltata si apreciaza oamenii care isi cultiva mintea in permanenta. In plus, pentru ca ii plac dezbaterile, in special pe chestiuni morale si filozofice, va fi cu atat mai impresionat de o persoana care se va dovedi un „adversar” pe masura in aceasta situatie. In ciuda tuturor acestor calitati, barbatul in Balanta are si un mare defect: ii este extrem de greu sa ia o decizie si se va intreba multa vreme daca nu cumva optiunea cealalta ar fi putut fi mai buna. La prima vedere, nu pare chiar un pacat de neiertat insa poate pune o presiune destul de mare asupra oricarei relatii o astfel de incapacitate de a lua rapid o decizie.

In general, este omul care va face gesturi cavaleresti fara sa incerce sa se impuna in fata partenerei sau sa o considere o persoana slaba. Barbatul Balanta este un jucator in echipa si are nevoie de un partener egal din toate punctele de vedere. Nu va incerca sa domine insa nici nu va accepta o atitudine impunatoare din partea celeilalte persoane.

Are un fler aparte pentru frumos si este foarte sensibil la acest aspect. Prin urmare, calea catre inima barbatului Balanta nu trece prin stomac, ci printr-o forma sau alta de arta. Muzica, literatura, pictura, sculptura, toate acestea sunt domenii care il sensibilizeaza.

Citește și:

La fel de impresionat va fi si de o persoana care are grija de infatisarea sa si care stie sa se puna in valoare. Din punct de vedere vestimentar, trendurile si mofturile modei i se par superficiale si trecatoare. Din acest punct de vedere este mai degraba impresionat de linii simple si de eleganta clasica.

O idee grozava pentru o prima intalnire interesanta cu acest nativ este intr-un pub intim cu muzica live. O astfel de imprejurare va da ocazia nu doar pentru conversatie, ci si pentru dans. La fel de recomandata este si o cina intr-un restaurant elegant, cu muzica discreta pe fundal.

Atunci cand vine vorba de sex, foarte rar se intampla ca barbatul Balanta sa il deconecteze de sentimente mai puternice si poate parea usor timid la prima vedere. Adevarul este ca pana sa ajunga acolo, acest nativ are nevoie sa isi cunoasca partenera si sa construiasca o legatura cat de cat stabila cu aceasta. Sub acest invelis usor timorat, sta un barbat pasional care are nevoie doar de incredere si de afectiune.

Citește și:

Zodii compatibile cu barbatul Balanta: Gemeni, Varsator

Barbatul Balanta intr-o fraza

Intotdeauna un gentleman perfect, barbatul Balanta se simte cel mai fericit intr-o relatie stabila si asteapta de la partenera sa loialitate, afectiune, respect, tandrete si atitudine parteneriala pentru ca exact acestea sunt lucrurile pe care le are de oferit intr-o relatie nativul acestei zodii.

Foto interior si prima pagina Valua Vitaly / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc