Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Balanta?

Descopera calea catre inima nativului in Balanta!

Atunci cand vine vorba de sex, foarte rar se intampla ca barbatul Balanta sa il deconecteze de sentimente mai puternice si poate parea usor timid la prima vedere. Adevarul este ca pana sa ajunga acolo, acest nativ are nevoie sa isi cunoasca partenera si sa construiasca o legatura cat de cat stabila cu aceasta. Sub acest invelis usor timorat, sta un barbat pasional care are nevoie doar de incredere si de afectiune.

Zodii compatibile cu barbatul Balanta: Gemeni, Varsator

Barbatul Balanta intr-o fraza

Intotdeauna un gentleman perfect, barbatul Balanta se simte cel mai fericit intr-o relatie stabila si asteapta de la partenera sa loialitate, afectiune, respect, tandrete si atitudine parteneriala pentru ca exact acestea sunt lucrurile pe care le are de oferit intr-o relatie nativul acestei zodii.

Foto interior si prima pagina Valua Vitaly / Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc