Electrizant, misterios si pasional, un barbat Scorpion poate fi, in acelasi timp, o persoana dificila iar relatia cu acesta ofera mai multa adrenalina decat o saritura cu parasuta. Primul obstacol catre inima unui Scorpion vor fi toti ceilalti oameni din jurul sau, inclusiv alte pretendente. Pentru ca au personalitati absolut maginetice, oamenii sunt atrasi de catre Scorpioni, fie pentru relatii de prietenie, colaborari profesionale sau povesti de dragoste. Prin urmare, fidelitatea nu este neaparat cea mai importanta trasatura a barbatului Scorpion.

Barbatul Scorpion: ce calitate trebuie neaparat sa aiba o potentiala partenera

Mai mult de atat, nu se poate spune despre acesta ca este atras de un anumit gen de persoana. Mai degraba gaseste cate o anumita trasatura speciala in fiecare potential partener. Poate fi o anumita privire despre care crede ca ascunde intelesuri, o anumita parere sau viziune, poate o atitudine iesita din comun sau pur si simplu, aspectul fizic. Insa daca ar fi o anumita calitate pe care Scorpionii o admira in general, atunci cu siguranta aceasta este ambitia, in special pe plan profesional. Ii plac oamenii intreprinzatori care se descurca singuri si este absolut impresionat de femeile independente.

Trasatura definitorie a nativului in Scorpion este aura de mister care il inconjoara. Pe cat este de atragatoare, pe atat de multe lucruri ascunde. In primul rand, nu ii plac oamenii care pun intrebari foarte personale. Atunci cand va simti nevoia sa isi deschida sufletul in fata cuiva, e posibil sa o faca insa acest lucru nu se va intampla daca se va simti interogat. Tine foarte mult la spatiul sau personal si nu va invita pe nimeni in intimitatea caminului sau pana cand nu va capata incredere in persoana respectiva. Atentie, invitatia de a petrece noaptea in casa unui barbat nascut in aceasta zodie nu inseamna foarte multe pentru ca, in general, se va astepta ca dimineata sa isi gaseasca ‚perimetrul’ gol. Atunci cand sta de vorba cu o persoana, Scorpionul se va inchide in el daca se va simti analizat sau daca i se va parea ca discutia se indreapta mai degraba catre o sesiune de terapie la psiholog decat catre incercarea de a-l cunoaste. In acelasi timp, pentru ca este o persoana orgolioasa, ii va face placere sa primeasca mici complimente din partea interlocutorului sau.

Cu toate acestea, nici macar in acest aspect, firea Scorpionului nu va fi pe deplin satisfacuta. Daca lucrurile frumoase spuse de celalalt sunt prea subtile, e destul de probabil sa nu le prinda. Daca sunt prea evidente, atunci barbatul Scorpion s-ar putea sa le interpreteze ca fiind lingusiri. Trebuie mentionat faptul ca barbatul nascut in aceasta zodie este surprinzator de direct si, prin urmare, nu ii este teama sa spuna exact ceea ce crede. Acest lucru ii poate da un usor aer arogant care il prinde bine si care ii sporeste farmecul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: