Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Rac?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Rac!

Daca atentia ta a fost atrasa de un barbat nascut in Rac, atunci trebuie sa stii ca vei avea ceva de furca. In general, filrtul foarte evident il sperie si i se pare lipsit de feminitate. In acelasi timp, lui ii este teama sa faca primul pas pentru ca este extrem de orgolios si o respingere l-ar afecta in acest sens. In plus, are o idee foarte fixa in ceea ce priveste idealul feminin si tot ce nu corespunde, fie nu e de interes, fie crede ca poate fi adaptat. Prin urmare, poti spune cu certitudine ca barbatul Rac se numara printre cele mai dificile semne din zodiac.

Una dintre cele mai arzatoare dorinte ale barbatului nascut in aceasta zodie este aceea de a-si intemeia propria familie. Prin urmare, este genul de persoana care se fereste de aventuri si, in general, are doar relatii stabile. Mai mult de atat, apreciaza femeile care pastreaza o legatura stransa cu familiile lor si percep acest lucru ca pe un semn al caracterului stabil.

Citește și:

barbatul rac

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc