Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Rac?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Rac!

In ceea ce priveste emotiile sale, nu este cel mai echilibrat semn al zodiacului, in primul rand pentru ca patronul sau astral este luna. In functie de fazele acesteia, poate fi plin de energie sau din contra, morocanos, chiar agresiv uneori.

Are o intuitie foarte bine dezvoltata si nu tolereaza minciuna. In acelasti timp, este exact genul de om pe care esti tentata sa il minti din cauza inclinatiei de a judeca foarte aspru actiunile din trecut ale oamenilor si pentru ca, de multe ori, principiile sale sunt pline de pretenii inutile si aproape imposibil de transpus in realitate. In pat, de exemplu, isi doreste o partenera lipsita de inhibitii insa o experienta mai bogata in acest sens il va face sa se simta amenintat.

Barbatul Rac: care este cea mai mare calitate a acestuia

Cea mai mare calitate a barbatului Rac, dincolo de intuitia sa aproape telepatica, este fidelitatea. Simplul gand ca ar putea sa ii fie infidel partenerei sale sau, invers, ca partenera sa l-ar putea insela, este suficient sa ii provoace o stare de rau fizic. Tocmai pentru ca tine atat de mult la fidelitate, barbatul in Rac devine posesiv si gelos foarte usor. O relatie cu el nu este cel mai simplu lucru din lume insa cu siguranta este genul de persoana cu care se poate construi o relatie stabila si de lunga durata, daca renunta la gelozie.

Citește și:

Pentru a se putea apropia de o potentiala partenera, trebuie sa se convinga intai ca aceasta nu cauta o aventura sau o relatie pasagera, ci o adevarata poveste de dragoste. Pentru a se putea deschide cu adevarat in fara cuiva, barbatul Rac are nevoie de mai mult timp si cu siguranta de o doza sanatoasa de rabdare din partea partenerei pentru ca, in ciuda aparentelor, este foarte introvertit si isi pazeste inima cu strasnicie.

Un astfel de barbat are valori traditionale si pentru a se simti confortabil intr-o relatie, el trebuie sa fie partenerul dominant. In acelasi timp, femeile care dau dovada de prea multa incapatanare si siguranta de sine il pot speria. Pentru a se simti apreciat, trebuie sa creada ca partenera are nevoie de el. Acest lucru nu este neaparat o calitate pentru ca scoate la suprafata nu doar o latura protectoare, ci si pe cea a geloziei.

Citește și:

Nu este definit de independenta si ideea de singuratate este cel mai negru cosmar al lui. Barbatul Rac functioneaza cel mai bine atunci cand are o relatie. Ii place sa se alinte, sa i se ofere afectiune si sa fie in centrul atentiei. In acelasi timp, este genul de persoana care imparte sarcinile casnice in mod egal si la finalul zilei, ii ofera partenerei sale un masaj de relaxare.

Zodii compatibile cu barbatul Rac: Scorpion, Pesti

Barbatul Rac intr-o fraza

Traditional si introvertit, destul de nesigur pe calitatile sale si cu o doza serioasa de gelozie, barbatul Rac este, in acelasi timp, o persoana extrem de loiala, iar visul sau cel mai mare este sa isi intemeieze propria familie, motiv pentru care se fereste de aventuri si flirturi seci.

Foto interior si prima pagina wavebreakmedia / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc