Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Rac?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Rac!

Nu este definit de independenta si ideea de singuratate este cel mai negru cosmar al lui. Barbatul Rac functioneaza cel mai bine atunci cand are o relatie. Ii place sa se alinte, sa i se ofere afectiune si sa fie in centrul atentiei. In acelasi timp, este genul de persoana care imparte sarcinile casnice in mod egal si la finalul zilei, ii ofera partenerei sale un masaj de relaxare.

Zodii compatibile cu barbatul Rac: Scorpion, Pesti

Barbatul Rac intr-o fraza

Traditional si introvertit, destul de nesigur pe calitatile sale si cu o doza serioasa de gelozie, barbatul Rac este, in acelasi timp, o persoana extrem de loiala, iar visul sau cel mai mare este sa isi intemeieze propria familie, motiv pentru care se fereste de aventuri si flirturi seci.

Foto interior si prima pagina wavebreakmedia / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc