Barbatul Sagetator este un partener ideal pentu femeile care au gustul aventurii si care sunt dispuse sa testeze orice macar o data in viata. Nativul acestei zodii se numara printre barbatii care se pot aborda usor, nu pentru ca ar fi lipsit de standarde, ci pentru ca are un fel de a fi placut, prietenos si complet lipsit de pretentii.

In plus, asa cum se asteapta de la o potentiala partenera, nativul Sagetator este dispus sa incerce orice experienta noua. Desi acest lucru poate fi placut in ceea ce priveste personalitatea sa, nu il face chiar cel mai fidel partener din zodiac. Dar altfel, barbatului in Sagetator ii place sa rada si face acest lucru din tot sufletul. Prin urmare, una dintre primele calitati care il va atrage la o potentiala partenera este simtul umorului. Trebuie mentionat faptul ca acest semn este guvernat de Jupiter si, prin urmare, cei nascuti in Sagetator emana energie pozitiva.

Independenta si increderea in sine sunt alte doua calitati pe care un astfel de barbat le apreciaza. Tocmai pentru ca este atat de jovial si plin de viata, nu are rabdare cu persoanele care vad doar partea goala a paharului, care se plang in permanenta de greutatile vietii si care nu curajul sa isi ia soarta in maini. Prin urmare, va fi atras cu siguranta de o femeie care are aspiratii inalte din punct de vedere profesional sau academic si care nu depinde financiar de nimeni altcineva.

Barbatul Sagetator: ce fel de persoana il atrage

Barbatul acestei zodii poate fi de o sinceritate brutala si nu isi da seama cand raneste sentimentele celor din jur prin cuvintele sale. Nu are obiceiul sa se cenzureze si va spune intotdeauna ce crede. Insa reversul medaliei este ca asteapta acest lucru si din partea partenerei. Este genul de persoana care iarta mai degraba infidelitatea, atunci cand este recunoscuta de la inceputul banuielilor sale, decat minciuna. Din punctul sau de vedere, minciuna si ipocrizia sunt de neiertat. Tocmai de aceea, atunci cand doresti sa cunosti un Sagetator, cea mai sigura varianta este sa fii tu insati si sa nu incerci sa pozezi in nimeni altcineva.

Asa cum spuneam mai sus, nativul acestei zodii este de o sinceritate dura uneori iar partenera sa va avea nevoie de multa rabdare pentru a-l infrunta cu stoicism. De altfel, va fi complet impresionat de o persoana care poate tine piept sinceritatii sale fara sa se supere si care sa ii raspunda cu aceeasi moneda.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: