Asa cum anumite trasaturi de caracter sunt scrise in stele, la fel si dragostea, implicit si sexualitatea pot fi determinate astrologic. E drept ca pentru unele dintre aceste zodii, dragostea si sexul nu sunt intotdeauna conectate insa intotdeauna dau dovada de pasiune si devotiune, indiferent ca vorbim de o viata intreaga sau de cateva ore.

Prin urmare, iata care sunt cumplurile de zodii cu cea mai buna compatibilitate erotica. Atentie, insa, aceasta nu presupun intotdeauna si compatibilitate emotionala. Prin urmare, nativii mai sensibili, asa cum sunt de exemplu Racii sau Pestii trebuie sa invete sa nu caute raspunsuri printre randuri.

Cuplul Berbec – Leu

Din punct de vedere emotional, intre Berbeci si Lei se leaga destul de greu o relatie de suflet, insa daca doi nativi ai acestor zodii reusesc sa faca acest lucru, atunci cu siguranta sunt meniti unul pentru celalalt. In general, compatibilitatile emotionale apar in functie de elementele care guverneaza zodiile.

Acolo unde exista zodii din doua elemente complementare, ca apa si pamant, cu siguranta poate exista armonie insa, in teorie, cele mai sudate cupluri sunt cele formate din zodii care apartin aceluiasi element.

Cuplul Berbec – Leu este exceptia de la regula. Si unul si celalalt sunt semne de foc insa au temperamente puternice, mai asemanatoare decat le place sa recunoasca si unuia si celuilalt. Din punct de vedere sexual, insa, un astfel de cuplu este de invidiat.

Unul mai pasional ca altul, atat Berbecul, cat si Leul sunt persoane dominante. Prin urmare, raportul de forte din acest cuplu va fi relativ echilibrat. Cuplul format din Berbec si Leu este definit de pasiune, forta si erotism. Nu e de mirare faptul ca, in special la inceput, un astfel de cuplu se va inchide in casa timp de mai multe zile la rand.

Cuplul Taur – Fecioara

Unul este romantic, celalalt este sigur pe sine si dominant. Desigur ca latura romantica din acest cuplu este reprezentata de Taur, in timp ce Fecioara este, in general, partenerul dominant in acest cuplu. Desi poate nu sunt la fel de dispusi sa experimenteze ca alte cupluri de zodii, Taurii si Fecioarele au o compatibilitate sexuala foarte mare.

Daca pentru alte zodii, importanta este experienta noua, pentru acesti doi parteneri primeaza excelenta. Prin urmare, vor exersa toate pozitiile sexuale preferate pana cand vor ajunge impreuna la orgasm sau isi vor explora reciproc trupurile pana cand vor sti pe de rost ce ii face placere celuilalt.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: