Setari Cookie-uri

Mercur retrograd in Balanta: Cum iti afecteaza zodia?

Afla care sunt efectele miscarii retrograde a lui Mercur asupra ta!

foto A Stock-Studio / Shutterstock

Taur

Nativii in Taur vor fi afectati in primul rand pe plan financiar. Mercur retrograd inseamna pentru aceasta zodie intarzieri de salariu sau nereturnarea unui imprumut la termenul stabilit. Altfel, viata decurge calm pentru Tauri si vor avea suficienta rabdare incat sa depaseasca bine orice moment neplacut din viata, in special daca printre oamenii apropiati se numara nativi in Gemeni sau Fecioara.

Taurii, in general, sunt persoane care pot da dovada de multa intelegere si caldura sufleteasca, chiar si in situatii critice. Mercur retrograd nu va schimba acest lucru insa este foarte posibil sa ii agite putin si e la fel de posibil sa apara o noapte sau doua de insomnie.

Gemeni

Asa cum spuneam mai sus, nativii in Gemeni vor resimti din plin loviturile lui Mercur retrograd si trebuie sa fie foarte atenti in aceasta perioada. Ar fi indicat pentru ei sa evite deplasarile foarte lungi si sa nu semneze niciun contract in aceasta perioada.

Citește și:

Mai mult de atat, orice mesaj, mail sau alta forma de comunicare vor necesita o lectura atenta din partea acestor nativi ca sa fie siguri ca au captat exact mesajul primit. De altfel, si situatie inversa este valabila, respectiv trebuie sa aiba grija la modalitatea in care se exprima si cum isi transmit ideile.

Rac

Mai agitati de obicei, si mai emotivi, poate ceva mai capriciosi, nativii in Rac nu sunt feriti de influenta lui Mercur in aceasta perioada. Din cauza acestor stari de spirit, relatia cu partenerii de cuplu poate fi pusa in pericol, cu atat mai mult cu cat Racii tind sa fie si mai suspiciosi in aceasta perioada.

Mai mult de atat, relatiile cu familia sau cu superiorii pot deveni tensionate pentru ca Mercur retrograd ii face pe Raci mai putin comunicativi si diplomati. In plus, ar fi bine pentru ei sa evite orice proiect major in spatiul domestic, asa cum ar fi de exemplu achizitionarea de mobila sau renovarea.

Citește și:

Leu

Pentru nativii in Lei, cea mai mare problema cauzata de Mercur retrograd va fi pe plan financiar. In general, e bine sa evite speculatiile si investitiile pentru ca nu isi vor calcula foarte exact factorii de risc si pot pierde mai mult decat au investit.

Pe plan profesional nu se vor isca prea multe neajunsuri, cu conditia ca nativii acestei zodii sa isi pastreze cumpatul si sa nu ia decizii singuri. In viata de cuplu se vor ivi situatii tensionate doar in cazul in care partenerii Leilor se afla in zodiile Gemeni sau Fecioara insa efectele acestora nu vor afecta relatiile pe termen lung.

Fecioara

Fecioarele se numara printre cele mai afectate zodii de catre miscarea retrograda a lui Mercur din cauza faptului ca planeta este patroana acestor nativi. Prin urmare, timp de 3 saptmani, ar fi bine pentru cei nascuti in aceasta zodie sa isi stapaneasca foarte bine latura emotionala si sa nu ia nicio decizie majora.

Citește și:

La locul de munca, pluteste un aer de incertitudine cu privire la viitor insa ar fi bine pentru nativii in Fecioara sa astepte cel putin trei saptamani pentru a lua o hotarare finala, respectiv pana cand planeta care le guverneaza zodia isi va relua mersul normal. De asemenea, investitiile financiare majore sau achizitia de locuinte nu sunt indicate in urmatoarea perioada.

Balanta

Pentru Balante, urmeaza o perioada de dezechilibru emotional si de negare. Pentru a face fata acestor trei saptamani in care vor fi mai sensibili decat de obicei, acesti nativi trebuie sa isi controleze foarte bine sentimentele si sa nu se lase dominati de sentimente puternice.

Mai mult de atat, acum este momentul in care trebuie sa invete sa se impace cu lucrurile pe care nu le pot schimba si sa treaca peste ele. Se pot simti destul de nesiguri pe ei si pe relatia de cuplu insa toate aceste sentimente sunt trecatoare si daca le vor stapani, vor depasi cu succes aceste 3 saptamani atat de delicate pentru ei.

Citește și:

Scorpion

In mod surprinzator, nativii in Scorpion vor fi aproape imuni la miscarile capricioase ale lui Mercur. Din fire, cei nascuti in aceasta zodie nu sunt cei mai comunicativi oameni din lume si isi exprima sentimentele doar in fata oamenilor foarte apropiati.Tocmai de aceea, ei nu se vor lovi de probleme de comunicare sau, cel putin, nu vor fi semnificative.

La locul de munca pot aparea mici tensiuni cu colegii mai sensibili la influenta lui Mercur insa acest lucru nu va impiedica derularea proiectelor incepute deja de Scorpion. Totusi, ar fi bine sa isi ia o marja de eroare si sa dea dovada de diplomatie si rabdare. In plus, in aceste trei saptamani, este indicat Scorpionilor sa renunte la sarcasm si ironie.

Sagetator

Pentru Sagetatori, urmeaza o perioada mai putin tensionata decat pentru celelalte zodii. Este foarte posibil sa primeasca vesti foarte bune din partea familiei si sa fie pusi pe drumuri. Daca e posibil, si in cazul lor este recomandat sa evite calatoriile foarte lungi insa daca sunt absolut necesare, sa isi ia masuri de precautie.

Citește și:

Vor trece cu usurinta peste orice problema cauzata de lipsa de comunicare iar arma lor secreta va fi umorul savuros al Sagetatorilor. Este foarte posibil sa se simta ceva mai irascibili ca de obicei, insa acest lucru poate fi pus mai degraba pe seama oboselii acumulate.

Capricorn

Mercur retrograd nu va fi foarte bland cu nativii in Capricorn si ii va lovi acolo unde ii doare mai tare: pe plan profesional. Pot aparea mici conflicte atat cu superiorii, cat si cu colegii de birou insa toate acestea pot fi depasite cu un strop de diplomatie. Cu toate acestea, este foarte posibil ca situatia financiara sa se indrepte si, in mod paradoxal, sa primeasca o marire de salariu.

Nu este momentul sa inceapa proiecte noi pe plan profesional si nici sa faca modificari in locuinta. Relatiile cu partenerii de cuplu pot deveni usor tensionate din cauza problemelor de comunicare puse de Mercur insa acestea nu vor fi de lunga durata.

Citește și:

Varsator

Neintelegerile si certurile marunte, atat cu partenerii de cuplu cat si cu colegii de birou pot aparea mai des in aceasta perioada in vietile nativilor in Varsator. Este absolut vital pentru cei nascuti in aceasta zodie sa isi dea seama in cine pot avea incredere si in fata cui se pot deschide ca sa evite situatiile neplacute in aceasta perioada.

In general, nativii in varsator tin foarte mult la intimitatea lor si nu isi acorda foarte usor increderea insa Mercur in faza retrograda le poate dezlega gurile si pot ajunge sa destainuie lucruri delicate in fata persoanelor gresite.

Pesti

Mai mult ca de obicei, Pestii vor visa cu ochii deschisi in aceste trei saptamani si vor pluti printre cei din jurul lor ca si cum ar fi picati de pe alta lume. Se vor lovi de probleme serioase de comunicare si trebuie sa isi masoare foarte bine cuvintele ca sa fie siguri ca se fac intelesi.

Mai mult de atat, desi nu le sta in caracter, nativii in Pesti se pot infuria si pot arunca vorbe grele unor persoane absolut nevinovate. Ideal ar fi sa ramana foarte bine ancorati in realitate, sa aiba incredere in oamenii pe care ii iubesc si sa nu se lase coplesiti de indoieli.

foto prima pagina Avesun / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc