Setari Cookie-uri

Mercur retrograd in Balanta: Cum iti afecteaza zodia?

Afla care sunt efectele miscarii retrograde a lui Mercur asupra ta!

foto A Stock-Studio / Shutterstock

Taur

Nativii in Taur vor fi afectati in primul rand pe plan financiar. Mercur retrograd inseamna pentru aceasta zodie intarzieri de salariu sau nereturnarea unui imprumut la termenul stabilit. Altfel, viata decurge calm pentru Tauri si vor avea suficienta rabdare incat sa depaseasca bine orice moment neplacut din viata, in special daca printre oamenii apropiati se numara nativi in Gemeni sau Fecioara.

Taurii, in general, sunt persoane care pot da dovada de multa intelegere si caldura sufleteasca, chiar si in situatii critice. Mercur retrograd nu va schimba acest lucru insa este foarte posibil sa ii agite putin si e la fel de posibil sa apara o noapte sau doua de insomnie.

Gemeni

Asa cum spuneam mai sus, nativii in Gemeni vor resimti din plin loviturile lui Mercur retrograd si trebuie sa fie foarte atenti in aceasta perioada. Ar fi indicat pentru ei sa evite deplasarile foarte lungi si sa nu semneze niciun contract in aceasta perioada.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc