Setari Cookie-uri

Mercur retrograd in Balanta: Cum iti afecteaza zodia?

Afla care sunt efectele miscarii retrograde a lui Mercur asupra ta!

Mai mult de atat, orice mesaj, mail sau alta forma de comunicare vor necesita o lectura atenta din partea acestor nativi ca sa fie siguri ca au captat exact mesajul primit. De altfel, si situatie inversa este valabila, respectiv trebuie sa aiba grija la modalitatea in care se exprima si cum isi transmit ideile.

Rac

Mai agitati de obicei, si mai emotivi, poate ceva mai capriciosi, nativii in Rac nu sunt feriti de influenta lui Mercur in aceasta perioada. Din cauza acestor stari de spirit, relatia cu partenerii de cuplu poate fi pusa in pericol, cu atat mai mult cu cat Racii tind sa fie si mai suspiciosi in aceasta perioada.

Mai mult de atat, relatiile cu familia sau cu superiorii pot deveni tensionate pentru ca Mercur retrograd ii face pe Raci mai putin comunicativi si diplomati. In plus, ar fi bine pentru ei sa evite orice proiect major in spatiul domestic, asa cum ar fi de exemplu achizitionarea de mobila sau renovarea.

Citește și:

Leu

Pentru nativii in Lei, cea mai mare problema cauzata de Mercur retrograd va fi pe plan financiar. In general, e bine sa evite speculatiile si investitiile pentru ca nu isi vor calcula foarte exact factorii de risc si pot pierde mai mult decat au investit.

Pe plan profesional nu se vor isca prea multe neajunsuri, cu conditia ca nativii acestei zodii sa isi pastreze cumpatul si sa nu ia decizii singuri. In viata de cuplu se vor ivi situatii tensionate doar in cazul in care partenerii Leilor se afla in zodiile Gemeni sau Fecioara insa efectele acestora nu vor afecta relatiile pe termen lung.

Fecioara

Fecioarele se numara printre cele mai afectate zodii de catre miscarea retrograda a lui Mercur din cauza faptului ca planeta este patroana acestor nativi. Prin urmare, timp de 3 saptmani, ar fi bine pentru cei nascuti in aceasta zodie sa isi stapaneasca foarte bine latura emotionala si sa nu ia nicio decizie majora.

Citește și:

La locul de munca, pluteste un aer de incertitudine cu privire la viitor insa ar fi bine pentru nativii in Fecioara sa astepte cel putin trei saptamani pentru a lua o hotarare finala, respectiv pana cand planeta care le guverneaza zodia isi va relua mersul normal. De asemenea, investitiile financiare majore sau achizitia de locuinte nu sunt indicate in urmatoarea perioada.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc