Setari Cookie-uri

Mercur retrograd in Balanta: Cum iti afecteaza zodia?

Afla care sunt efectele miscarii retrograde a lui Mercur asupra ta!

Balanta

Pentru Balante, urmeaza o perioada de dezechilibru emotional si de negare. Pentru a face fata acestor trei saptamani in care vor fi mai sensibili decat de obicei, acesti nativi trebuie sa isi controleze foarte bine sentimentele si sa nu se lase dominati de sentimente puternice.

Mai mult de atat, acum este momentul in care trebuie sa invete sa se impace cu lucrurile pe care nu le pot schimba si sa treaca peste ele. Se pot simti destul de nesiguri pe ei si pe relatia de cuplu insa toate aceste sentimente sunt trecatoare si daca le vor stapani, vor depasi cu succes aceste 3 saptamani atat de delicate pentru ei.

Scorpion

In mod surprinzator, nativii in Scorpion vor fi aproape imuni la miscarile capricioase ale lui Mercur. Din fire, cei nascuti in aceasta zodie nu sunt cei mai comunicativi oameni din lume si isi exprima sentimentele doar in fata oamenilor foarte apropiati.Tocmai de aceea, ei nu se vor lovi de probleme de comunicare sau, cel putin, nu vor fi semnificative.

Citește și:

La locul de munca pot aparea mici tensiuni cu colegii mai sensibili la influenta lui Mercur insa acest lucru nu va impiedica derularea proiectelor incepute deja de Scorpion. Totusi, ar fi bine sa isi ia o marja de eroare si sa dea dovada de diplomatie si rabdare. In plus, in aceste trei saptamani, este indicat Scorpionilor sa renunte la sarcasm si ironie.

Sagetator

Pentru Sagetatori, urmeaza o perioada mai putin tensionata decat pentru celelalte zodii. Este foarte posibil sa primeasca vesti foarte bune din partea familiei si sa fie pusi pe drumuri. Daca e posibil, si in cazul lor este recomandat sa evite calatoriile foarte lungi insa daca sunt absolut necesare, sa isi ia masuri de precautie.

Vor trece cu usurinta peste orice problema cauzata de lipsa de comunicare iar arma lor secreta va fi umorul savuros al Sagetatorilor. Este foarte posibil sa se simta ceva mai irascibili ca de obicei, insa acest lucru poate fi pus mai degraba pe seama oboselii acumulate.

Citește și:

Capricorn

Mercur retrograd nu va fi foarte bland cu nativii in Capricorn si ii va lovi acolo unde ii doare mai tare: pe plan profesional. Pot aparea mici conflicte atat cu superiorii, cat si cu colegii de birou insa toate acestea pot fi depasite cu un strop de diplomatie. Cu toate acestea, este foarte posibil ca situatia financiara sa se indrepte si, in mod paradoxal, sa primeasca o marire de salariu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc