Astrologie: Traseul karmic al zodiei tale dictat de elemente

Astrologie: Traseul karmic al zodiei tale dictat de elemente

Afla care este misiunea ta in aceasta viata, potrivit semnului astrologic.

Potrivit legilor karmice, fiecare dintre noi trebuie sa atinga echilibrul interior. Acest lucru nu se intampla intotdeauna in cursul unei singure existente. Tocmai de aceea, se naste intr-o anumita zodie. Trasaturile dictate de catre astre il pot ajuta pe nativ sa isi indeplineasca misiunea pe pamant sau il pot ajute sa se achite de anumite datorii acumulate dintr-o viata anterioara. Desigur ca aceasta pot fi dezbatute de la individ la individ insa pentru a obtine o imagine mai larga a acestor datorii si, implicit, trasee karmice, ele trebuie privite din perspectiva elementelor naturale atribuite zodiilor.

Triada de foc: Berbec, Leu, Sagetator – energie, forta, mandrie

Nativul in Berbec s-a nascut in aceasta viata sub semn de foc pentru a invata sa isi impuna punctul de vedere. In alta viata, un astfel de nativ a pus intotdeauna nevoile celorlalti asupra dorintelor sale si a facut compromisuri enorme, fara ca eforturile sale sa fie rasplatie. In aceasta existenta, sub semnul Berbecului, va avea curaj, spirit de initiativa si puterea de a conduce grupuri mari de oameni cu mana de fier. Nu va tolera autoritatea si poate da dovada uneori de lipsa de diplomatie, tocmai pentru ca intr-o alta viata s-a inclinat atat de usor intr-o parte sau alta. Cu toate acestea, pentru a nu se incarca negativ din punct de vedere karmic, nativul in Berbec trebuie sa invete sa iti tina sub control impulsivitatea si incapatanarea.

foto muratart / Shutterstock

Misiunea nativului in Leu, in aceasta viata, este sa se pretuiasca pe sine, fara a-i dispretui pe ceilalti. Intr-o alta existenta, cel care s-a nascut acum in Leu a dus un trai greu, supus si inchis. Desi nu a fost multumit de conditia sa, nu a avut niciodata puterea si curajul sa se razvrateasca. Lipsa lui de actiune l-a facut sa sufere nu doar pe el, ci si pe oamenii care l-au iubit. Nativul s-a nascut in aceasta viata sub semnul Leului pentru a conduce si pentru a face bine celor din jur. Din cauza experientei anterioare, altruismul nu va fi o lectie usoara pentru aceasta zodie insa trebuie sa o invete daca nu vrea sa isi ingreuneze karma.

Cel nascut in aceasta viata in Sagetator a dus o viata calma, lipsita de pasiuni si palpitatii de inima, fara experiente noi. Tocmai de aceea, in aceasta viata, el isi este dator sa invete sa se bucure de fiecare zi in parte si sa incerce neconentenit ceva nou pentru a se imbogati spiritual. In acelasi timp, trebuie sa invete sa isi tina in echilibru instinctele si latura rationala. Prin natura zodiei sale, jumatate animal (deci instinct) si jumatate om, persoana nascuta sub semnul Arcasului nu trebuie sa piarda trenul in ceea ce priveste achitarea datoriei karmice pentru ca acum, in aceasta viata, dispune de toate resursele necesare.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri