O persoana incredibil de tandra si de rabdatoare, barbatul Pesti ocupa locul fruntas in topul barbatilor romantici din zodiac. Daca ai nevoie de o relatie plina de afectiune si grija, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia catre un astfel de barbat.

Horoscopul compatibilitatii: cele 3 zodii ale iubirii perfecte

Pe de cealalta parte, tocmai pentru ca este atat de romantic, barbatul in Pesti se poate indragosti foarte repede si de multe ori pe an. Prin urmare, daca esti sigura ca iti doresti un astfel de domn langa tine, trebuie sa fii pregatita sa lupti pentru atentia si dragostea lui cu trupul, mintea si sufletul. Atentie, acest lucru nu inseamna ca ajunge sa iubeasca usor. Sigur, se poate indragosti de o privire frumoasa sau de o tinuta eleganta insa inima lui nu e usor de castigat. In general, nativul in Pesti crede si vrea sa isi gaseasca sufletul pereche. Prin urmare, nu va avea rabdare cu relatiile de umplutura sau in care nu vede niciun viitor.

Barbatul Pesti: cum arata partenera sa ideala

Barbatul in Pesti are nevoie de o partenera la fel de romantica, tandra si deschisa ca si el. Persoanele prea directe sau usor agresive il vor face sa se retraga in cochilia lui, de unde nu va mai iesi. Primul pas pentru cucerirea acestui nativ este contactul vizual. Pentru ca Pestii in general sunt nativi cu suflete foarte deschise, chiar telepatice, vei simti imediat daca s-a nascut o conexiune sau nu. In ciuda timiditatii sale, atunci cand simte aceasta legatura, barbatul Pesti isi va lua inima-n dinti si va face primul pas.

barbatul pesti

In general, este omul care tine foarte mult la gesturile cavaleresti care astazi par cazute in desuet. Trateaza toate femeile din viata lui ca pe doamne, insa acest lucru nu inseamna ca le priveste ca pe fiinte fragile. De altfel, in relatia de dragoste, desi este plin de tandrete, va admira din plin independenta partenerului. Intotdeauna s-a ferit de oamenii care se agata cu disperare de cauzele pierdute sau care nu pot concepe ideea de limita, chiar si in relatia de cuplu. Tine foarte mult la spatiul sau intim si, pentru a functiona, are nevoie din cand in cand de singuratate, macar de cateva ore in care sa isi poata aduna gandurile si in care sa fie doar el cu sine insusi.

De ce nativa din Scorpion fura inima oricui

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: