Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Pesti?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Pesti!

In general, este omul care tine foarte mult la gesturile cavaleresti care astazi par cazute in desuet. Trateaza toate femeile din viata lui ca pe doamne, insa acest lucru nu inseamna ca le priveste ca pe fiinte fragile. De altfel, in relatia de dragoste, desi este plin de tandrete, va admira din plin independenta partenerului. Intotdeauna s-a ferit de oamenii care se agata cu disperare de cauzele pierdute sau care nu pot concepe ideea de limita, chiar si in relatia de cuplu. Tine foarte mult la spatiul sau intim si, pentru a functiona, are nevoie din cand in cand de singuratate, macar de cateva ore in care sa isi poata aduna gandurile si in care sa fie doar el cu sine insusi.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc