Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Pesti?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Pesti!

In general, este omul care tine foarte mult la gesturile cavaleresti care astazi par cazute in desuet. Trateaza toate femeile din viata lui ca pe doamne, insa acest lucru nu inseamna ca le priveste ca pe fiinte fragile. De altfel, in relatia de dragoste, desi este plin de tandrete, va admira din plin independenta partenerului. Intotdeauna s-a ferit de oamenii care se agata cu disperare de cauzele pierdute sau care nu pot concepe ideea de limita, chiar si in relatia de cuplu. Tine foarte mult la spatiul sau intim si, pentru a functiona, are nevoie din cand in cand de singuratate, macar de cateva ore in care sa isi poata aduna gandurile si in care sa fie doar el cu sine insusi.

Nu este un om ursuz si are simtul umorului insa nu ii plac glumele deplasate, oamenii galagiosi sau persoanele prea extrovertite. Din punct de vedere emotional, este o persoana echilibrata. Problemele in acest sens pot aparea din cauza faptului ca este un empat foarte bun si poate prelua, fara sa isi dea seama, din sentimentele celorlalti si poate fi afectat de acet lucru.

Citește și:

Este o persoana visatoare si isi va dori aproape o partenera care, pe de-o parte, sa ii inteleaga nevoia de a visa cu ochii deschisi, iar pe de cealalta parte, sa il tina ancorat in realitate tocmai pentru ca este perfect constient de imaginatia lui vasta.

In ceea ce priveste viata de familie, barbatul in Pesti este o persoana dedicata si surprinzator de autoritara, tinand cont de natura sa calda si tandra. Isi poate impune punctul de vedere surprinzator de usor, indiferent ca e vorba de o masa cu toate rudele galacioase sau o camera plina de copii energici. De altfel, in relatia de cuplu este deschis la compromisuri, insa atunci cand simte ca are dreptate si nu exista o cale de mijloc, ii va spune direct acest lucru partenerului, poate putin prea direct.

In ceea ce priveste chestiunile materiale, nu este cea mai realista persoana din lume si are nevoie de cineva care sa ii atraga atentie atunci cand face cheluieli excesive. In general, este un barbat care stie cum sa suporte criticile constructive si poate invata din ele, insa depinde foarte mult de ambalajul in care ii sunt prezentate.

Citește și:

Zodii compatibile cu barbatul Pesti: Scorpion, Rac

Barbatul Pesti intr-o fraza

Nativul acestei zodii se numara printre barbatii romantici care mai cred inca in suflete pereche si care isi doresc sa isi intalneasca jumatatea perfecta si din acest motiv, nu sunt dispusi sa isi piarda timpul cu relatii fara viitor sau flirturi inutile.

Foto interior si prima pagina Aaron Amat / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc