Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in octombrie: Venus intra in Fecioara

Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste!

foto Grigoriev Ruslan / Shutterstock

Taur

Pentru cei nascuti in Taur, Venus in Fecioara va aduce un val de prospetime si de pasiune in relatia de cuplu. O calatorie in doi este potrivita pentru acesti nativi si poate face minuni pentru relatia in care se afla. Totusi, trebuie sa se miste rapid si sa faca acest lucru pana pe 13 octombrie. Tot pana atunci, trebuie sa isi adune curajul si sa le spuna partenerilor daca ii nemultumeste ceva.

Luna noua de pe 13 octombrie le poate pune piedici in comunicare si este important sa rezolve orice potential conflict pana atunci. In ceea ce priveste nativii singuri, prea multe lucruri nu se vor schimba in aceasta luna. Octombrie nu este cel mai potrivit moment pentru a incepe o relatie noua. Ar fi bine sa se concentreze mai mult asupra lor si sa isi dea seama daca isi doresc intr-adevar o poveste adevarata de dragoste sau pur si simplu un flirt de ocazie.

Citește și:


Gemeni

Venus in Fecioara nu ii ajuta prea mult pe nativii in Gemeni, insa in cazul lor, nu inseamna ca luna va fi in totalitate negativa. Vor avea ocazia sa treaca prin momente inedite pe care le vor purta cu drag in suflet pentru tot restul vietii. Gemenii care au deja o relatie trebuie sa fie foarte atenti la orice conflict nerezolvat pana in acest moment. E nevoie de foarte multa diplomatie si trebuie sa incerce sa vada lucrurile si din perspectiva partenerului.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc