Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in octombrie: Venus intra in Fecioara

Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste!

In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, acestia au o forta de atractie aproape magnetica si vor avea numeroase ocazii de flirt. Totusi, in aceasta perioada, Venus nu este foarte prietenoasa cu relatiile pasagere. Prin urmare, este recomandat sa se apropie de oamenii care le-au atras atentia si sa incerce sa ii cunoasca mai bine apoi sa decida spre finalul lunii daca isi doresc o relatie sau nu.

Rac

Sub nicio forma nativii acestei zodii nu ar trebui sa incerce sa isi suprinda cu ceva partenerii de cuplu, cel putin nu pana pe 13 octombrie. Desi au doar intentii bune, punerea lor in practica poate fi interpretata gresit sau se vor lovi de probleme de comunicare. E drept ca se poate instala rutina in viata de cuplu, insa alternativa ar fi numeroase conflicte neplacute iscate din cauza lipsei de comunicare.

In ceea ce priveste nativii singuri, daca vor sa atraga atentia unui potential partener, trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce spun. Este foarte posibil sa gandeasca un anumit lucru insa daca ii iau gurile pe dinainte, e posibil sa exprime complet altceva. Prin urmare, este momentul sa invete sa fie ceva mai diplomati.

Citește și:

Leu

Inceputul lui octombrie poate fi destul de anevoios, in special pentru nativii care au deja o relatie. Totusi, de pe 8 octombrie, influenta pozitiva a lui Venus se va face simtita iar relatia de cuplu se va echilibra. E nevoie totusi de un dram de efort atat din partea Leilor, cat si din partea partenerilor acestora, in sensul unei mai bune comunicari. In plus, un strop de diplomatie nu strica nimanui, niciodata.

Nativii in Leu, in special cei care abia au iesit dintr-o relatie, vor avea posibilitatea sa isi puna gandurile in ordine si sa isi gaseasca linistea. Privind retrospectiv, isi vor da seama ca nu au de ce sa regrete si trebuie sa fie optimisti in privinta viitorului. Nu este momentul pentru flirt, ci pentru introspectie.

Fecioara

In mod evident, nativii in Fecioara sunt rasfatati de Venus in aceasta luna. In principiu, indiferent de telurile propuse in viata amoroasa, acestea vor fi atinse fara prea mult efort. Este un moment excelent pentru a calatori impreuna, sau pur si simplu, pentru a petrece mai mult timp exclusiv in compania partenerilor de cuplu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc