Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei in octombrie: Venus intra in Fecioara

Afla ce ti-au pregatit astrele in dragoste!

In ceea ce priveste nativii care nu au inca o relatie, trebuie sa profite in aceasta luna de fiecare ocazie de socializare pentru ca vor fi surprinsi in mod placut. In special dupa 13 octombrie, vor avea ocazia sa cunoasca o persoana noua cu care pot incepe o frumoasa poveste de dragoste, poate spre finalul lunii sau inceputul lui noiembrie. Tot ce au de facut este sa isi tina ochii larg deschisi.

Balanta

Indiferent daca au o relatie sau nu, pentru nativii in Balanta, luna octombrie nu va aduce probleme prea mari si situatia, in general, va fi clara. Pentru ei, nu vor exista acum nuante de gri. Tocmai de aceea, in special pentru nativii care au o relatie, octombrie poate fi luna unor decizii importante: fie mergeti impreuna mai departe si faceti urmatorul pas in relatie, fie puneti punct lucrurilor aici si va despartiti cat inca puteti pastra o relatie cordiala.

Citește și:

Nativii singuri pot fi relaxati pentru ca luna octombrie va fi foarte plina pentru ei. Chiar daca nu isi vor gasi neaparat marea dragoste, vor cunoaste o persoana noua foarte interesanta sau vor invata sa priveasca dintr-o alta perspectiva o persoana pe care o cunosc de foarte multa vreme.

Scorpion

Nativii in Scorpioni care sunt implicati intr-o relatie vor avea ocazia sa isi imbunatateasca povestea de dragoste. Inainte de orice, trebuie sa fie atenti la starile de spirit ale partenerilor, pentru ca acestea le vor oferi indicii pretioase cu privire la directia in care trebuie sa se indrepte sau la decizia pe care trebuie sa o ia. In ceea ce priveste Scorpionii care nu au inca parteneri, acestia se vor simti in verva, in special dupa 13 octombrie cand vor flirta mai liber.

Pot cunoaste oameni noi si interesanti iar unii dintre Scorpioni pot face acum primii pasi intr-o relatie stabila. Trebuie doar sa aiba grija sa nu se aprinda prea repede si sa nu vada mai multe decat trebuie, acolo unde nu este cazul.

Citește și:

Sagetator

Venus in Fecioara va fi foarte darnica in aceasta luna cu nativii in Sagetator. Este un moment potrivit pentru relatia de cuplu si pot lua decizii majore in acest sens, sau pot face pasi importanti. Cererile in casatorie sau chiar o nunta nu sunt excluse pentru acesti nativi. Sagetatorii singuri nu au motive sa isi faca prea multe griji insa trebuie sa se gandeasca in primul la ei si sa se analizeze foarte bine.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc