Daca iti doresti un barbat in care se impletesc romantismul si un simt acut al realitatii, atunci nativul acestei zodii este alegerea ideala. Prima regula de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa atragi atentia unui Taur este ca acest barbat are nevoie de timp.

Apropourile foarte subtile sau privirile cu subinteles pot scapa complet acestui nativ. Prin urmare, daca inima ta e pusa pe jar de un barbat Taur, ar fi bine sa ii spui aceste lucruri. Pentru a fi sigura ca reactioneaza pozitiv, marturiseste-i dorintele si sentimentele tale abia dupa ce ati ajuns sa va cunoasteti mai bine, ca sa nu il pui pe fuga. In general, dragostea si sexul sunt conectate pentru acest nativ si ii va fi foarte greu sa faca primii pasi in orice sens intr-o relatie alaturi de o persoana pentru care nu are sentimente foarte limpezi.

Trebuie sa se simta confortabil in prezenta parteneri sale si, pana a ajunge acolo, va avea nevoie de timp pentru a cantari avantajele si dezavantajele unei relatii. Oricat de romantic ar fi, barbatul Taur este foarte independent si nu va lua cu usurinta o decizie. In plus, pentru ca are nevoie de incredere ca sa fie fericit, va avea nevoie de timp si de dovezi pentru a acorda aceasta incredere atat de pretioasa pentru el. Cea mai mare calitate a unei partenere, in perspectiva lui, este naturaletea.

Barbatul Taur: cum il cuceresti definitiv

Este absolut dezarmat in fata unei femei careia nu ii este teama sa fie ea cu adevarat, indiferent de prezenta celor din jur. In acelasi timp, desi va recunoaste mai greu, admira cel putin la fel de mult si independenta unei femei. Cavaler de moda veche, se va simti dator sa faca toate gesturile mici caracteristice, de la deschis usi pana la achitarea notei de plata insa va admira din tot sufletul acea doamna care demonstreaza in numeroase randuri ca este stapana pe resursele ei si nu depinde de nimeni altcineva.

Pe de cealalta parte, daca ar exista o insusire care sa il respinga, atunci aceasta este lipsa de onestitate. Indiferent cat de crud sau deplasat ar fi adevarul, cu siguranta prefera aceasta varianta decat o minciuna impachetata frumos, cu tot dichisul. In acelasi timp, barfa si rautatile marunte in dezgusta profund. In general, spune lucrurilor pe nume insa daca nu are nimic bun de spus in ceea ce priveste o persoana care nu este de fata, prefera sa se abtina.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: