Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Gemeni?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Gemeni!

Daca esti o persoana careia ii place sa experiementeze si ai foarte multa energie, atunci cu siguranta barbatul Gemeni este partenerul ideal pentru tine. Dincolo de aceste trasaturi ale sale, este important de stiut inca de la inceput ca barbatul nascut in aceasta zodie tine foarte mult la spatiul sau personal, la independenta sa si la statutul de celibatar. Prin urmare, o relatie noua poate fi destul de dificila cu el, in special in primele luni, atunci cand partenerii incep sa se cunoasca unul pe celaltalt si sa isi faca loc in vietile lor pentru o noua poveste de dragoste.

Exista doua mari probleme atunci cand iti propui sa cuceresti un nativ al acestei zodii. In primul rand, foarte greu reusesti sa intalnesti un barbat in Gemeni intr-un cadru suficient de intim. In al doilea rand, nu este chiar cel mai fidel semn din zodiac. De altfel, pana cand nu isi va gasi jumatatea si persoana alaturi de care isi va dori sa isi petreaca restul vietii, sunt sanse destul de mari sa isi insele iubitele.

Citește și:

barbatul gemeni

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc