Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Gemeni?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Gemeni!

In mod paradoxal, nu face acest lucru din rautate sau din nepasare, desi cu siguranta stie ca isi poate rani partenera. In cazul lui, infidelitatea proneste mai degraba din dorinta de aventura si de experiente noi. Desi nu este o scuza, se poate folosi de acest argument pentru a se apara.

Barbatul Gemeni: ce calitati admira la partenera sa

Barbatul Gemeni s-a nascut intr-o zodie foarte sociabila si isi face prieteni foarte usor. Este mereu inconjurat de oameni si ii face placere sa se afle mereu in centrul atentiei. Are o personalitate originala si tine foarte rar cont de reguli. Nativul in Gemeni lucreaza cel mai bine pe cont propriu si nu se va putea dezvolta armonios intr-un mediu profesional prea restrictiv.

In general, prima calitate pe care o admira la potentiala partenera este curajul. Se poate indragosti doar de acea persoana care nu se sperie de aventura si care traieste fiecare zi cu intensitate. Pentru ca ii place sa calatoreasca, si de cele mai multe ori nu este conditionat de un program exact, va cauta pe cineva care are aceeasi disponibilitate ca el.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc