Setari Cookie-uri

Cum seduci barbatul Gemeni?

Afla cum poti ajunge la inima nativului in Gemeni!

In mod paradoxal, nu face acest lucru din rautate sau din nepasare, desi cu siguranta stie ca isi poate rani partenera. In cazul lui, infidelitatea proneste mai degraba din dorinta de aventura si de experiente noi. Desi nu este o scuza, se poate folosi de acest argument pentru a se apara.

Barbatul Gemeni: ce calitati admira la partenera sa

Barbatul Gemeni s-a nascut intr-o zodie foarte sociabila si isi face prieteni foarte usor. Este mereu inconjurat de oameni si ii face placere sa se afle mereu in centrul atentiei. Are o personalitate originala si tine foarte rar cont de reguli. Nativul in Gemeni lucreaza cel mai bine pe cont propriu si nu se va putea dezvolta armonios intr-un mediu profesional prea restrictiv.

In general, prima calitate pe care o admira la potentiala partenera este curajul. Se poate indragosti doar de acea persoana care nu se sperie de aventura si care traieste fiecare zi cu intensitate. Pentru ca ii place sa calatoreasca, si de cele mai multe ori nu este conditionat de un program exact, va cauta pe cineva care are aceeasi disponibilitate ca el.

Citește și:

Spre deosebire de alte zodii, barbatul Gemeni nu se teme de femeile care fac primul pas. Mai mult de atat, apreciaza acest lucru ca fiind o dovada de incredere in sine si curaj, doua trasaturi dezirabile intr-o potentiala partenera, asa cum spuneam si mai sus. De altfel, este maestru in arta flirtului si nu ii este jena sa apeleze la orice tertipuri pentru a-si atinge scopul. Prin urmare, talmaceste si rastalmaceste cuvintele dupa bunul sau plac, iar conversatia sa este spumoasa si plina de insinuari. Tocmai de aceea, va fi mai mult decat impresionat de o partenera care ii va raspunde la fel si care nu se va lasa intimidata de tirada lui verbala presarata pe alocuri si cu sarcasm. In plus, pentru ca are un simt al umorului absolut savuros, nu va fi atras de persoanele care nu stiu sa accepte o gluma.

Desi la prima vedere pare o persoana superficiala si egocentrista, atunci cand ajunge sa tina cu adevarat la cineva, e ca si cum i s-ar inversa polii. Va acorda multa atentie partenerei sale, stie sa fie atent la nevoile acesteia si se va comporta ca un domn. In acelasi timp, se asteapta ca partenera sa aduca mereu ceva nou in relatie si sa il surprinda in permanenta.

Citește și:

In mod paradoxal, desi nu este chiar cel mai fidel om din lume, barbatul Gemeni se va simti profund ranit daca partenera se dovedeste a fi infidela. Tot din seria paradoxurilor caracteristice acestei zodii, barbatul Gemeni tolereaza greu gelozia desi nu realizeaza intotdeauna ca increderea trebuie castigata prin dovezi de loialitate.

Zodii compatibile cu barbatul Gemeni: Balanta, Varsator

Barbatul Gemeni intr-o fraza

Nativul acestei zodii este un barbat independent, cu o imaginatie bogata, comunicativ si foarte sociabil, care nu este intotdeauna fidel insa cu siguranta isi va corecta acest defect atunci cand se va indragosti cu adevarat.

Foto interior si prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc