Setari Cookie-uri

50 de umbre in astrologie: Horoscopul senzualitatii

Cu ce zodie esti compatibila din punct de vedere sexual?

Daca esti Fecioara, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

Pasional si dominant, Berbecul va oferi experiente complet noi nativului in Fecioara. Acesta de pe urma va fi absolut fascinat de forta vitala a Berbecului, de pasiunea acestuia si de forta vitala caracteristica acestei zodii.

Rac

Sensibil si atasat de familie, nativul in Rac poate fi un partener excelent pentru nativul in Fecioara si pe alte planuri, nu doar din punct de vedere sexual. Amandoi sentimentali si romantici, vor avea parte impreuna de multe nopti de tandrete.

Sagetator

Diferiti ca ziua si noaptea, Fecioara si Sagetatorul vor fi atrasi in primul rand de diferentele de personalitate dintre ei. Organizatul nativ in Fecioara va reusi sa tina cu picioarele pe pamant Sagetatorul, in timp ce acesta va trezi spontaneitatea Fecioarei.

Daca esti Balanta, poti avea o aventura aprinsa cu:

Taur

Citește și:

Atat nativul in Taur cat si cel in Balanta sunt manati in viata de un simt estetic aparte. Prin urmare, arma de seductie cea mai puternica in acest cuplu va fi vestimentatia. De la haine elegante de seara, pana la lenjerie senzuala, astfel de nativi se vor folosi din plin de limbajul trupului.

Gemeni

Atat Balanta, cat si nativul in Gemeni au imaginatii vii, aprinse si nu le este teama de experiente sexuale noi. Totusi, atunci cand avantul de noutate isi va pierde din farmec, e posibil si ca pofta de aventura sa dispara. Prin urmare, intr-o astfel de legatura, fie si doar pus sexuala, rutina trebuie combatuta cu orice mijloc.

Capricorn

Nativul in Balanta va fi atras de firea dominanta a Capricornului si de natura impnatoare a acestuia. Mai mult de atat, libidoul surpinzator al Capricornului poate impinge Balanta la noi experiente sexuale, nebanuite pana atunci.

Citește și:

Daca esti Scorpion, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

Cu siguranta intre Berbec si Scorpion exista o pasiune de nestavilit, nascuta din ciocnirea a doua forte. Cei doi nativi se vor consuma unul pe celalalt intr-un tumult de simturi iar pasiunea dintre ei doi se poate intinde pe ani de zile.

Gemeni

Printre putinele semne zodiacale ce pot taia respiratia unui Scorpion se numara Gemenii. Acest nativ va uimi misteriosul Scorpion prin cutezanta, libidou si imaginatie bogata.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc