Setari Cookie-uri

50 de umbre in astrologie: Horoscopul senzualitatii

Cu ce zodie esti compatibila din punct de vedere sexual?

Leu

Dintre doua caractere puternice, contrastante, nu se pot naste decat furii care macina sau pasiuni care vor marca si pe Scorpion si pe Leu pentru tot restul vietii si vor pastra amintirea unei astfel de legaturi cate zile vor avea.

Daca esti Sagetator, poti avea o aventura aprinsa cu:

Taur

Nativul in Taur, atat de romantic uneori, va avea multe de invatat de la pasionalul Sagetator. Alaturi de un astfel de partener, Sagetatorul va invata, la randul sau, ca uneori, o atingere tandra sau un gest romantic pot valora mai mult decat dorint carnala.

Rac

Ambii nativi au inclinatii spirituale, insa ale Racului tin mai degraba de puterea intuitiei, in timp ce Sagetator se apleaca mai mult catre filozofie. In orice caz, legatura pasionala dintre ei va fi alimentata si de aceste porniri ale lor, indepartate de lumea pamanteana si n-ar fi exclus sa traiasca cele mai intense experiente de pe urma sexului tantric.

Citește și:

Pesti

Un nativ in Pesti va fi un partener pe care Sagetatorul il va pastra, daca nu in inima, cel putin in minte pentru multa vreme de la terminarea relatiei. Acesti nativi se vor fascina unul pe celalalt, atat prin diferentele de personalitate cat si prin dorintele sexuale, surprinzator de asemanatoare.

Daca esti Capricorn, poti avea o aventura aprinsa cu:

Berbec

Prin natura sa rece in aparenta, Capricornul va fermeca si va subjuga pentru totdeauna nativul in Berbec. Legatura sexuala dintre acesti nativi va fi atat de puternica incat, si dupa ce se vor desparti, se vor cauta unul pe celalalt in toti ceilalti potentiali parteneri.

Gemeni

Firea deschisa si exuberanta a nativului in Gemeni il va contraria pe Capricornul care simte nevoia sa stapaneasca tot timpul situatia. Alaturi de un astfel de partener, Capricornul va invata sa fie mai flexibil si sa isi accepte dorintele sexuale.

Citește și:

Leu

Plini de ambitie si de orgoliu, intre acesti doi nativi se va duce o lupta si chiar o competitie permanenta insa aceasta va culmina intr-o legatura pasionala. Desi nu este garantat ca va fi una de lunga durata, este limpede ca din punct de vedere sexual, sunt facuti unul pentru celalalt.

Daca esti Varsator, poti avea o aventura aprinsa cu:

Taur

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc