Daca atentia ta a fost atrasa de un barbat nascut in Rac, atunci trebuie sa stii ca vei avea ceva de furca. In general, filrtul foarte evident il sperie si i se pare lipsit de feminitate. In acelasi timp, lui ii este teama sa faca primul pas pentru ca este extrem de orgolios si o respingere l-ar afecta in acest sens. In plus, are o idee foarte fixa in ceea ce priveste idealul feminin si tot ce nu corespunde, fie nu e de interes, fie crede ca poate fi adaptat. Prin urmare, poti spune cu certitudine ca barbatul Rac se numara printre cele mai dificile semne din zodiac.

Una dintre cele mai arzatoare dorinte ale barbatului nascut in aceasta zodie este aceea de a-si intemeia propria familie. Prin urmare, este genul de persoana care se fereste de aventuri si, in general, are doar relatii stabile. Mai mult de atat, apreciaza femeile care pastreaza o legatura stransa cu familiile lor si percep acest lucru ca pe un semn al caracterului stabil.

In ceea ce priveste emotiile sale, nu este cel mai echilibrat semn al zodiacului, in primul rand pentru ca patronul sau astral este luna. In functie de fazele acesteia, poate fi plin de energie sau din contra, morocanos, chiar agresiv uneori.

Are o intuitie foarte bine dezvoltata si nu tolereaza minciuna. In acelasti timp, este exact genul de om pe care esti tentata sa il minti din cauza inclinatiei de a judeca foarte aspru actiunile din trecut ale oamenilor si pentru ca, de multe ori, principiile sale sunt pline de pretenii inutile si aproape imposibil de transpus in realitate. In pat, de exemplu, isi doreste o partenera lipsita de inhibitii insa o experienta mai bogata in acest sens il va face sa se simta amenintat.

Barbatul Rac: care este cea mai mare calitate a acestuia

Cea mai mare calitate a barbatului Rac, dincolo de intuitia sa aproape telepatica, este fidelitatea. Simplul gand ca ar putea sa ii fie infidel partenerei sale sau, invers, ca partenera sa l-ar putea insela, este suficient sa ii provoace o stare de rau fizic. Tocmai pentru ca tine atat de mult la fidelitate, barbatul in Rac devine posesiv si gelos foarte usor. O relatie cu el nu este cel mai simplu lucru din lume insa cu siguranta este genul de persoana cu care se poate construi o relatie stabila si de lunga durata, daca renunta la gelozie.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: