Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Scorpion

Secretele barbatului Scorpion

Barbatul Scorpion este o persoana absolut fascinanta si pare, uneori, desprins dintr-o alta lume, inteleasa doar de el. De multe ori, este greu, daca nu cumva chiar imposibil de citit daca nu il cunosti foarte bine si isi ascunde cu succes emotiile. In general, are un caracter bine pronuntat inca din copilarie si are obiceiul sa spuna intotdeauna lucrurilor pe nume. Desi nu este neaparat insensibil, Scorpionul mizeaza in primul rand pe latura sa rationala, inclusiv in relatia de cuplu.

Element natural: apa
Planeta guvernatoare: Pluto
Culori caracteristici: rosu, violet
Calitate principala: inteligenta
Defect major: infidelitatea

Ce trebuie sa stii despre barbatul Scorpion?

1. Barbatul Scorpion are probleme de incredere.

Nu inseamna ca e paranoic, desi din cand in cand poate sa dea semne de gelozie. Nativul acestei zodii trebuie sa cunoasca foarte bine o persoana inainte de a-i acorda votul de incredere. Mai mult de atat, pana a avea incredere in cineva, Scoprionul trebuie sa primeasca mai multe dovezi din partea celuilalt de sinceritate, respect si incredere. In cele din urma, daca toate conditiile sale exigente au fost indeplinite, barbatul Scorpion isi va deschide sufletul in fata celuilalt, in masura in care o poate face un astfel de nativ.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc