Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Scorpion

Secretele barbatului Scorpion

7. Barbatul Scorpion are nevoie de companie.

In mod paradoxal, pe cat este de independent, pe atat de mare este nevoia Scorpionului de companie. Ii place sa se afle in preajma oamenilor, dar nu neaparat in centrul atentiei. Numarul prietenilor sai este destul de redus insa stie ca poate avea incredere in acesti cativa oameni si ca se poate baza pe ei in orice situatie, motiv pentru care le va cauta compania destul de des.

8. Barbatul Scorpion este foarte pasional.

Un fin cunoscator al placerilor, pe care le va explora toata viata, atunci cand vine vorba despre sex, barbatul Scorpion este o fire foarte pasionala. Pentru el, insa, sexul si dragostea nu sunt intotdeauna conectate. Chiar si asa, sexul este mai mult decat un contact accidental si va fi foarte atent la nevoile partenerei sale, indiferent ca e vorba de o relatie de lunga durata sau o aventura de-o noapte.

Citește și:

9. Barbatul Scorpion nu este sentimental.

Din cand in cand, are cateva momente de romantism insa acest lucru nu il defineste. Florile, poeziile si cantecele de dragoste nu fac parte din apanajul lor. Cu siguranta, insa, un barbat nascut in aceasta zodie va gasi o metoda originala prin care sa isi exprime sentimentele, una care nu are legatura neaparat cu ciocolata si trandafirii rosii.

10. Barbatul Scorpion se va razbuna.

Din fericire, are un simt al dreptatii care il impiedica sa se avante asupra oamenilor care nu i-au gresit intentionat. Totusi, in momentul in care este incoltit sau cineva drag este facut sa sufere, barbatul Scorpion va riposta iar razbunarea lui este greu de uitat.

Foto interior si prima pagina Mayer George / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc