Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Scorpion

Secretele barbatului Scorpion

2. Barbatul Scorpion poate fi infidel.

Desigur, ca intotdeauna, exista si exceptii insa in general, barbatul nascut in aceasta zodie jongleaza cu mai multe partenere in acelasi timp. Din punctul sau de vedere, o astfel de atitudine nu este neaparat lipsa de respect, ci mai degraba este o dovada a admiratiei sale pentru persoanele in cauza. Nu are obiceiul sa isi ascunda aceste aventuri insa, intocmai ca in povestea romaneasca, nu intelege de ce ramane singur, la finalul zilei. Infidelitatea Scorpionului se va termina atunci cand va realiza ca isi iubeste cu adevarat partenerul oficial de cuplu.

3. Barbatul Scorpion este o fiinta independenta.

De altfel, si femeia nascuta in aceasta zodie are acelasi soi de independenta. Nativul in Scorpion tine foarte mult la spatiul sau personal si la libertatea de miscare. Prin urmare, nu va accepta in ruptul capului un partener de cuplu gelos sau care are o nevoie excesiva de atentia.

Citește și:

4. Barbatul Scorpion adora sa conduca.

In general, un om nascut in aceasta zodie este partenerul dominant in cuplu, desi acest lucru poate fi pus la indoiala in cazul relatiei cu un Leu sau cu un Capricorn. Barbatul Scorpion nu accepta sa fie condus in niciun aspect al vietii sale si din aceasta cauza, poate avea neplaceri pe plan profesional in mod special.

5. Barbatul Scorpion este o persoana ambitioasa.

Desigur, aceasta ambitie il va ajuta foarte mult in anii de studiu, precum si in viata profesionala. In viata personala, aceasta ambitie se poate transforma intr-o incapatanere feroce si poate avea obiceiul sa cada de acord cu partenerul de cuplu asupra unei chestiuni, apoi sa faca doar ce il taie capul. Revenind la partea pozitiva a acestei trasaturi, barbatul in Scorpion nu va renunta niciodata atunci cand isi doreste ceva cu adevarat.

Citește și:

6. Te poti baza intotdeauna pe barbatul Scorpion.

Atunci cand un astfel de nativ face o promisiune, va avea grija sa o respecte. In plus, nu erste genul de persoana care sa astepte ajutor de la ceilalti si nici nu va accepta sa fie dus in spate de nimeni, indiferent ca e vorba de relatia cu familia, cu partenerul de cuplu sau intr-un grup de lucru.

7. Barbatul Scorpion are nevoie de companie.

In mod paradoxal, pe cat este de independent, pe atat de mare este nevoia Scorpionului de companie. Ii place sa se afle in preajma oamenilor, dar nu neaparat in centrul atentiei. Numarul prietenilor sai este destul de redus insa stie ca poate avea incredere in acesti cativa oameni si ca se poate baza pe ei in orice situatie, motiv pentru care le va cauta compania destul de des.

8. Barbatul Scorpion este foarte pasional.

Un fin cunoscator al placerilor, pe care le va explora toata viata, atunci cand vine vorba despre sex, barbatul Scorpion este o fire foarte pasionala. Pentru el, insa, sexul si dragostea nu sunt intotdeauna conectate. Chiar si asa, sexul este mai mult decat un contact accidental si va fi foarte atent la nevoile partenerei sale, indiferent ca e vorba de o relatie de lunga durata sau o aventura de-o noapte.

Citește și:

9. Barbatul Scorpion nu este sentimental.

Din cand in cand, are cateva momente de romantism insa acest lucru nu il defineste. Florile, poeziile si cantecele de dragoste nu fac parte din apanajul lor. Cu siguranta, insa, un barbat nascut in aceasta zodie va gasi o metoda originala prin care sa isi exprime sentimentele, una care nu are legatura neaparat cu ciocolata si trandafirii rosii.

10. Barbatul Scorpion se va razbuna.

Din fericire, are un simt al dreptatii care il impiedica sa se avante asupra oamenilor care nu i-au gresit intentionat. Totusi, in momentul in care este incoltit sau cineva drag este facut sa sufere, barbatul Scorpion va riposta iar razbunarea lui este greu de uitat.

Foto interior si prima pagina Mayer George / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc