Barbatul Scorpion este o persoana absolut fascinanta si pare, uneori, desprins dintr-o alta lume, inteleasa doar de el. De multe ori, este greu, daca nu cumva chiar imposibil de citit daca nu il cunosti foarte bine si isi ascunde cu succes emotiile. In general, are un caracter bine pronuntat inca din copilarie si are obiceiul sa spuna intotdeauna lucrurilor pe nume. Desi nu este neaparat insensibil, Scorpionul mizeaza in primul rand pe latura sa rationala, inclusiv in relatia de cuplu.

Element natural: apa Planeta guvernatoare: Pluto Culori caracteristici: rosu, violet Calitate principala: inteligenta Defect major: infidelitatea

Ce trebuie sa stii despre barbatul Scorpion? 1. Barbatul Scorpion are probleme de incredere.

Nu inseamna ca e paranoic, desi din cand in cand poate sa dea semne de gelozie. Nativul acestei zodii trebuie sa cunoasca foarte bine o persoana inainte de a-i acorda votul de incredere. Mai mult de atat, pana a avea incredere in cineva, Scoprionul trebuie sa primeasca mai multe dovezi din partea celuilalt de sinceritate, respect si incredere. In cele din urma, daca toate conditiile sale exigente au fost indeplinite, barbatul Scorpion isi va deschide sufletul in fata celuilalt, in masura in care o poate face un astfel de nativ.

2. Barbatul Scorpion poate fi infidel.

Desigur, ca intotdeauna, exista si exceptii insa in general, barbatul nascut in aceasta zodie jongleaza cu mai multe partenere in acelasi timp. Din punctul sau de vedere, o astfel de atitudine nu este neaparat lipsa de respect, ci mai degraba este o dovada a admiratiei sale pentru persoanele in cauza. Nu are obiceiul sa isi ascunda aceste aventuri insa, intocmai ca in povestea romaneasca, nu intelege de ce ramane singur, la finalul zilei. Infidelitatea Scorpionului se va termina atunci cand va realiza ca isi iubeste cu adevarat partenerul oficial de cuplu.

3. Barbatul Scorpion este o fiinta independenta.

De altfel, si femeia nascuta in aceasta zodie are acelasi soi de independenta. Nativul in Scorpion tine foarte mult la spatiul sau personal si la libertatea de miscare. Prin urmare, nu va accepta in ruptul capului un partener de cuplu gelos sau care are o nevoie excesiva de atentia.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: