10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Capricorn

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Capricorn

Secretele barbatului Capricorn

Cea mai evidenta trasatura a oricarei persoane nascuta in aceasta zodie, indiferent de gen, este inteligenta. Dincolo de acest aspect, Capricornii sunt loiali, muncitori peste fire, incapatanati, ambitiosi, realisti si intotdeauna foarte corecti. Poarta in permanenta o masca foarte greu de descifrat si nu isi arata cu usurinta sentimentele. Acest lucru poate varia in functie de ascendent insa, in general, isi ascund foarte bine emotiile, atat de bine incat reusesc sa le ascunda pana si de ei. Au obiceiul sa nege de multe ori aceasta latura a lor si mizeaza foarte mult pe partea rationala. Desigur, exista situatii in viata in care detasarea si sangele rece al Capricornului sunt mai mult decat utile insa in plan amoros, nu de putine ori se poate intampla ca aceste trasaturi sa functioneze in dezavantajul lor.

Element natural: pamant
Planeta guvernatoare: Saturn
Culori caracteristici: negru, indio
Calitate principala: inteligenta
Defect major: inflexibilitate

Ce trebuie sa stii despre barbatul Capricorn?

1. Barbatul Capricorn pune mult pret pe cariera

De altfel, acest lucru este perfect valabil si in cazul doamnelor nascute in aceasta zodie. Pentru ca nu le place sa se afle in pozitii de subordonare, Capricornul va munci insutit daca e nevoie pentru a avansa pe scara ierarhica. In plus, o cariera stralucita este absolut esentiala pentru dezvoltarea personala a Capricornului iar atunci cand se afla in imposibilitatea de a face ceea ce ii place cu adevarat, se va simti frustrat si neputincios.

2. Barbatul Capricorn este independent

Puterea de a razbi singur in viata este una dintre cele mai evidente trasaturi ale nativului in Capricon si ii este foarte greu sa accepte ajutorul. In acelasi timp, va avea nevoie de un partener care sa aiba o perspectiva asemanatoare asupra independentei, atat din punct de vedere financiar, cat si emotional.

3. Barbatul Capricorn isi ajuta semenii

In mod paradoxal, aproape ca ii este impotriva firii sa accepte ajutor din partea altcuiva si i se pare un semn de slabiciune. Insa daca alti oameni cer ajutorul unui nativ in aceasta zodie, vor primi un aliat de nadejde care le poate oferi nu neaparat ceea ce vor, ci ceea ce au cu adevarat nevoie. De pe malul sau, nu priveste acest lucru ca fiind dovada de slabiciune atunci cand vine din partea altora. De altfel, aceasta este una dintre lectiile karmice pe care trebuie sa le invete orice persoana nascuta in aceasta zodie: a cere ajutorul nu este o vulnerabilitate, ci dovada de putere, inteligenta si chiar empatie.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri