Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Capricorn

Secretele barbatului Capricorn

2. Barbatul Capricorn este independent

Puterea de a razbi singur in viata este una dintre cele mai evidente trasaturi ale nativului in Capricon si ii este foarte greu sa accepte ajutorul. In acelasi timp, va avea nevoie de un partener care sa aiba o perspectiva asemanatoare asupra independentei, atat din punct de vedere financiar, cat si emotional.

3. Barbatul Capricorn isi ajuta semenii

In mod paradoxal, aproape ca ii este impotriva firii sa accepte ajutor din partea altcuiva si i se pare un semn de slabiciune. Insa daca alti oameni cer ajutorul unui nativ in aceasta zodie, vor primi un aliat de nadejde care le poate oferi nu neaparat ceea ce vor, ci ceea ce au cu adevarat nevoie. De pe malul sau, nu priveste acest lucru ca fiind dovada de slabiciune atunci cand vine din partea altora. De altfel, aceasta este una dintre lectiile karmice pe care trebuie sa le invete orice persoana nascuta in aceasta zodie: a cere ajutorul nu este o vulnerabilitate, ci dovada de putere, inteligenta si chiar empatie.

Citește și:

4. Increderea Capricornului este greu de castigat

Desi nu se grabeste sa judece oamenii si are suprinzator de putine prejudecati, atunci cand vine vorba de incredere, Capricornul este destul de reticent. Tocmai de aceea, are foarte putini prieteni si acorda multa seriozitate alegerii unui partener de cuplu.

5. Barbatul Capricorn are standarde inalte

O persoana care are asteptari mari de la sine este cu siguranta un om interesant insa acest lucru inseamna, cel putin in cazul Capricornului, ca are asteptari la fel de inalte si din partea celor cu adevarat importanti pentru el. Ii este aproape imposibil sa accepte jumatati de masura si rar vei intalni o persoana care s-a nascut in aceasta zodie multumita cu locul al doilea.

6. Barbatul Capricorn are simtul umorului bine dezvoltat

In ciuda caracterului foarte serios, Capricornul are un simt al umorului savuros, inteligent, ironic si uneori, chiar obraznic. Pentru el este extrem de importanta compatibilitatea cu partenerul din acest punct de vedere pentru ca simtul umorului este considerat de acest nativ un prim semn de inteligenta.

Citește și:

7. Barbatul Capricorn este romantic

In adancul cel mai adanc al sufletului sau, sta bine intiparita nevoia de a primi si de a oferi afectiune, insa lasa foarte greu acest lucru sa iasa la iveala. Dupa ce isi va cunoaste foarte bine partenerul si va capata incredere in acesta, Capricornul isi va arata, in cele din urma, si dupa multe eforturi, si latura sensibila.

8. Capricornul este o persoana foarte loiala

In fata lui, infidelitatea este printre cele mai grave pacate pe care il poate comite un partener si se va intampla extrem de rar ca un nativ al acestei zodii sa ofere o a doua sansa dupa ce a fost inselat. Desi poate intelege infidelitatea din punct de vedere rational, latura sensibila a Capricornului il poate impiedica sa treaca peste aceasta cu atat mai mult cu cat isi acorda foarte greu increderea.

9. Barbatul Capricorn poate fi extrem de incapatanat

Desi este foarte rational si poate accepta argumentele altor persoane, se intampla de multe ori sa ii intre o idee in cap, sa i se fixeze acolo si sa nu mai poate scapa de ea cu niciun pret. Singura solutie este sa isi dea seama singur de eroarea rationamentului sau.

Citește și:

10. Barbatul Capricorn poate trai singur

Desi nu exclude complet ideea de familie si de parteneriat pe viata, firea lui profund rationala il poate impinge sa traiasca singur. Desigur, va simti nevoia de afectiune si de tandrete, precum si dorinta sexuala insa daca i se pare ca riscul de a fi ranit este prea mare, Capricornul va alege singuratatea, fara sa isi dea seama neaparat ca pretul platit poate fi mai greu decat durerea provocata de o suferinta in dragoste.

Foto interior si prima pagina pio3 / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc