Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un Capricorn

Secretele barbatului Capricorn

2. Barbatul Capricorn este independent

Puterea de a razbi singur in viata este una dintre cele mai evidente trasaturi ale nativului in Capricon si ii este foarte greu sa accepte ajutorul. In acelasi timp, va avea nevoie de un partener care sa aiba o perspectiva asemanatoare asupra independentei, atat din punct de vedere financiar, cat si emotional.

3. Barbatul Capricorn isi ajuta semenii

In mod paradoxal, aproape ca ii este impotriva firii sa accepte ajutor din partea altcuiva si i se pare un semn de slabiciune. Insa daca alti oameni cer ajutorul unui nativ in aceasta zodie, vor primi un aliat de nadejde care le poate oferi nu neaparat ceea ce vor, ci ceea ce au cu adevarat nevoie. De pe malul sau, nu priveste acest lucru ca fiind dovada de slabiciune atunci cand vine din partea altora. De altfel, aceasta este una dintre lectiile karmice pe care trebuie sa le invete orice persoana nascuta in aceasta zodie: a cere ajutorul nu este o vulnerabilitate, ci dovada de putere, inteligenta si chiar empatie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc