Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de super-femei

Cele mai puternice femei din zodiac

Fiecare zodie are partile sale slabe si partile sale bune, reflectate in personalitatea nativilor. Printre acestia, se numara 5 zodii de super-femei, oameni de neoprit si care ajung intotdeauna sa isi atinga scopurile, fara sa fie nevoite sa se compromita si fara sa ceara ajutorul.

Femeia Rac

Pe cat este de dificila, pe atat este de puternica femeia Rac. In ciuda faptului ca are un suflet sensibil si inclinatii artistice, nimic nu o poate dobori. Oricate greutati ar avea de infruntat in viata, femeia Rac le va face fata cu demnitate si cu coloana vertebrala. Nu este genul de persoana care sa faca prea des compromisuri, insa de dragul acelor catorva persoane pe care le iubeste, poate face si acest lucru. Increderea ei e destul de greu de castigat si nici nu este genul de om care sa aiba remuscari. Atunci cand trebuie sa se desparta de oameni, face acest lucru fara sa clipeasca daca un astfel de gest contribuie la dezvoltarea sa emotionala. Tine foarte mult la familie insa din teama de a nu face un pas gresit, va astepta destul de mult pana sa isi intemeieze propriul camin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc