Astrologie: Top 5 zodii de super-femei

Astrologie: Top 5 zodii de super-femei
Kudika
9 Decembrie 2015

Cele mai puternice femei din zodiac

Femeia Capricorn

Nativa acestei zodii este o persoana extrem de ambitioasa, foarte incapatanata si inteligenta. Are o putere de munca rar intalnita, intrecuta poate doar de nevoia ei de a avea intotdeauna dreptate. Si de regula sa se intampla. Femeia Capricorn are un exterior rece si detasat insa in rarele momente in care se infurie, devine o adevarat forta a naturii si nu este indicat sa stai in calea ei. Este o persoana profund analitica si aproape intotdeauna obiectiva, care pune pret intai pe latura ei rationala, abia apoi pe cea sentimentala. Are nevoie de liniste, uneori chiar de izolare si tine foarte mult la intimitatea ei. In acelasi timp, aceasta nativa este foarte independent si cauta un partener de cuplu cu aceeasi trasatura de caracter. II poate fi destul de greu sa functioneze in doi si tolereaza destul de greu, daca nu cumva deloc, un rol traditional in familie.

Femeia Varsator

Femeia nascuta in aceasta zodie este o prezenta placuta, feminina insa care tine foarte mult la intimitatea ei. Are o fire sociabila dar acest lucru nu inseamna ca increderea ei se capata lesne. Are nevoie de o perioada lunga de timp pentru a se acomoda cu persoanele noi si pentru a-si face prieteni. De altfel, atunci cand leaga o prietenie, in cazul ei dureaza toata viata. Dincolo de comportamentul jovial, optimst, femeia Varsator este o persoana sensibila care are nevoie de rabdare, tandrete si chiar romantism. II place sa traiasca singura si se va descurca onorabil in orice domeniu de activitate insa adevarul este ca ii place sa functioneze mai degraba in cuplu.

Foto prima pagina Yuliya Yafimik / Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc

Setari Cookie-uri