Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii de super-femei

Cele mai puternice femei din zodiac

Foto BlueSkyImage / Shutterstock

Femeia Leu

Atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale, femeia Leu este un partener dominant. Uneori, poate avea excese de nepasare si indolenta care dureaza cateva zile, interval in care isi incarca bateriile pentru a cuceri lumea. Isi cunoaste foarte bine calitatile si isi camufleaza foarte bine defectele. Nu este persoana care sa munceasca mult, ci care mai degraba munceste inteligent. Compromisurile, mai ales in dragoste, sunt aproape de neacceptat si va incerca din rasputeri sa isi tina in echilibru viata profesionala cu planul amoros, fara sa isi dea voie ca unul dintre aceste aspecte sa il acapareze pe celalalt.

Femeia Balanta

Femeia nascuta in Balanta este persoana care nu spune niciodata „voi incerca”. Se cunoaste suficient de bine incat sa stie cand poate sa duca pana la capat cu succes o misiune si cand sa ceara ajutorul. Este o persoana care trebuie neaparat sa munceasca intr-un domeniu in care ii face placere. In caz contrar, productivitatea ei va fi aproape 0. Altfel, este o prezenta eleganta si feminina, parca mereu indragostita. Are inclinatii artistice evidente care se manifesta in scris, de cele mai multe ori insa pot fi la fel de bine pronuntate si in domeniul vizual.

Citește și:

Femeia Capricorn

Nativa acestei zodii este o persoana extrem de ambitioasa, foarte incapatanata si inteligenta. Are o putere de munca rar intalnita, intrecuta poate doar de nevoia ei de a avea intotdeauna dreptate. Si de regula sa se intampla. Femeia Capricorn are un exterior rece si detasat insa in rarele momente in care se infurie, devine o adevarat forta a naturii si nu este indicat sa stai in calea ei. Este o persoana profund analitica si aproape intotdeauna obiectiva, care pune pret intai pe latura ei rationala, abia apoi pe cea sentimentala. Are nevoie de liniste, uneori chiar de izolare si tine foarte mult la intimitatea ei. In acelasi timp, aceasta nativa este foarte independent si cauta un partener de cuplu cu aceeasi trasatura de caracter. II poate fi destul de greu sa functioneze in doi si tolereaza destul de greu, daca nu cumva deloc, un rol traditional in familie.

Citește și:

Femeia Varsator

Femeia nascuta in aceasta zodie este o prezenta placuta, feminina insa care tine foarte mult la intimitatea ei. Are o fire sociabila dar acest lucru nu inseamna ca increderea ei se capata lesne. Are nevoie de o perioada lunga de timp pentru a se acomoda cu persoanele noi si pentru a-si face prieteni. De altfel, atunci cand leaga o prietenie, in cazul ei dureaza toata viata. Dincolo de comportamentul jovial, optimst, femeia Varsator este o persoana sensibila care are nevoie de rabdare, tandrete si chiar romantism. II place sa traiasca singura si se va descurca onorabil in orice domeniu de activitate insa adevarul este ca ii place sa functioneze mai degraba in cuplu.

Foto prima pagina Yuliya Yafimik / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc