Cartile de Tarot arata un 2016 care sta sub semnul schimbarilor majore, dar si sub nevoia de prudenta in zona financiara. Este un an dinamic, productiv insa nu neaparat bland. E nevoie de rezistenta emotionala pentru a trece prin acest an insa pana la final, va fi incununat cu succes.

Previziuni Tarot Berbec 2016

Pe masura ce nativul in Berbec inainteaza in varsta, sufletul sau se va maturiza iar 2016 reprezinta un punct de cotitura pentru el in acest sens. Va constientiza ca mai are multe de invatat insa este cu siguranta pe drumul cel bun. In plus, este un an favorabil pentru Berbecii care trebuie sa dea examene. In general, in cazul lor, tot ce are legatura cu studiul, interior sau de alta natura, cu lectiile de viata va fi incununat de succes. In ceea ce priveste viata sentimentala, pentru Berbecii singuri poate fi momentul in care isi intalnesc jumatatea iar cei care au un partener dar nu si-au oficializat legatura, o pot face in 2016 sub cele mai bune auspicii.

Foto Darla Hallmark / Shutterstock

Previziuni Tarot Taur 2016

Anul acesta va fi raza de lumina dupa norii care s-au abatut asupra Taurilor in anii anteriori. Toate eforturile lor vor da roade in aceasta perioada. Mai mult de atat, isi vor da seama cat este de importanta rabdarea iar acest lucru le poate schimba considerabil starea de spirit. Pentru Taurii care formeaza un cuplu stabil, este momentul ideal pentru a concepe un copil. Si vestile bune nu se opresc aici, in cazul acestor nativi. Este foarte posibil sa primeasca o promovare insotita de o marire de salariu. In ceea ce ii priveste pe nativii singuri, dragostea ii va lua prin surprindere. In 2016, o simpla relatie de prietenie se poate transforma intr-un parteneriat pe viata.

Previziuni Tarot Gemeni 2016

Gemenii isi vor descoperi sau redescoperi latura sensibila, calda si intuitiva ceea ce nu poate insemna altceva decat ca trebuie sa isi asculte instinctele. Nu vor mai socializa atat de mult si vor fi mai selectivi cu oamenii din jur, chiar daca acest lucru inseamna sa renunte la prieteniile mai vechi, genul de relatii care nu aduc un plus de valoare in vietile lor. In acelasi timp, 2016 este anul in care nativii care formeaza un cuplu isi vor intari poveste de dragoste, respectiv pot bate clopote de nunta, sau in care Gemenii singuri isi vor gasi perechea. In orice caz, din punct de vedere emotional, 2016 va fi un an plin si benefic pentru acesti nativi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: