Cei nascuti in aceasta zodie sunt persoane in permanenta miscare. Au nevoie in permanenta de noi provocari si experiente inedite pe care le considera noi redute de cucerit. Pentru ca sunt patronati de Mercur, ei sunt oameni foarte comunicativi, deschisi, abili in arta negocierii.

Horoscopul lunii NOIEMBRIE: Visele cele mai mari nu mai par imposibil de atins

Rutina este cel mai mare dusman al lor insa au tendinta sa fie imprastiati. Incep mai multe activitati in acelasi timp si nu reusesc sa le duca pe toate la bun final. Tocmai pentru ca le place sa experimenteze si sa incerce lucruri noi, isi asuma riscuri foarte mari si dau dovada de imprudenta. Sunt oameni foarte inteligenti, cu imaginatii bogate si au obiceiul sa invete singuri, sa se dezvolte si sa isi descopere noi talente.

Element natural: aer
Planeta guvernatoare: Mercur
Culori caracteristici: galben, albastru
Calitate principala: inteligenta
Defect major: superficialitate

Ce trebuie sa stii despre barbatul Gemeni?

1. Pentru nativul in Gemeni, dragostea e ca un lant dulce.

Pentru Gemeni, ca si noi toti ceilalti, dragostea este un izvor de emotii placute, de incredere si de siguranta. In acelasi timp, ei sunt macinati de dorinta de libertate si independenta, motiv pentru care cred in mod eronat ca o relatie stabila, serioasa,poate chiar o casatorie le poate stirbi din libertate.


2. Nativul in Gemeni este un seducator innascut.

Flirturile si aventurile amoroase nu sunt sub demnitatea Gemenilor, asa cum nici infidelitatea nu este un fruct interzis, in viziunile indraznete ale celui nascut in Gemeni. Tocmai pentru ca este o persoana sociabila care are multa incredere in sine si care, pe deasupra, stapaneste foarte bine arta cuvintelor, cel patronat de aceasta zodie poate cuceri foarte usor si face titluri de onoare din actele sale de seductie.


3. Nativul in Gemeni este sufletul petrecerii.

Ii place sa se afle in centrul atentiei si are foarte multi prieteni. Tocmai de aceea, se afla in largul lui in cercurile mari de oameni. La fel de bine se simt pe scena sau chiar la catedra pentru ca au o modalitate unica de a atrage toate privirile si de a-i face pe cei din jur sa asculte ce au de spus.

Horoscopul lunii SEPTEMBRIE: Momentul prielnic pentru luarea unor decizii importante

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: