Setari Cookie-uri

10 lucruri pe care trebuie sa le stii daca iubesti un nativ in Gemeni

Secretele barbatului nascut in zodia Gemeni

Ce trebuie sa stii despre barbatul Gemeni?

1. Pentru nativul in Gemeni, dragostea e ca un lant dulce.

Pentru Gemeni, ca si noi toti ceilalti, dragostea este un izvor de emotii placute, de incredere si de siguranta. In acelasi timp, ei sunt macinati de dorinta de libertate si independenta, motiv pentru care cred in mod eronat ca o relatie stabila, serioasa,poate chiar o casatorie le poate stirbi din libertate.

2. Nativul in Gemeni este un seducator innascut.

Flirturile si aventurile amoroase nu sunt sub demnitatea Gemenilor, asa cum nici infidelitatea nu este un fruct interzis, in viziunile indraznete ale celui nascut in Gemeni. Tocmai pentru ca este o persoana sociabila care are multa incredere in sine si care, pe deasupra, stapaneste foarte bine arta cuvintelor, cel patronat de aceasta zodie poate cuceri foarte usor si face titluri de onoare din actele sale de seductie.

Citește și:

3. Nativul in Gemeni este sufletul petrecerii.

Ii place sa se afle in centrul atentiei si are foarte multi prieteni. Tocmai de aceea, se afla in largul lui in cercurile mari de oameni. La fel de bine se simt pe scena sau chiar la catedra pentru ca au o modalitate unica de a atrage toate privirile si de a-i face pe cei din jur sa asculte ce au de spus.

4. Calea catre inima unui nativ in Gemeni trece prin...minte.

Se spune ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac insa acest lucru nu se aplica si in cazul nativului in Gemeni. Asa cum spuneam mai sus, este una dintre zodiile caracterizate de inteligenta si de o imaginatie bogata, motiv pentru care cel nascut in aceasta zodie cauta aceste trasaturi si intr-un potential partener. Nu este impresionat neaparat de aspectul fizic, desi acesta le flateaza latura superficiala a personalitatii, ci mai degraba sunt cuceriti de o minte ascutita si de simtul umorului foarte bine dezvoltat.

Citește și:

5. Nativul in Gemeni are stari schimbatoare de spirit

Supararea nu are un circuit foarte lung la acest nativ, asa cum se intampla si cu ranchiuna sau cu furia. Atunci cand ceva ii provoaca o neplacere, se agita ca o furtuna intr-un pahar cu apa iar apoi incepe sa caute solutie pentru situatia respectiva. Prins in procesul de rezolvare a problemei, va uita de suparare iar fruntea i se va descreti rapid.

6. Nativul in Gemeni profita de fiecare moment.

Are o pofta de viata incredibila si profita din plin de fiecare clipa. Este genul de persoana care gaseste bucurii in placerile mici ale vietii, asa cum ar fi o zi cu temperatura placuta, o conversatie buna sau desertul preferat impartit cu o persoana interesanta. Nu pierde niciun prilej de a-si imbunatati viata, cum nu scapa nicio oportunitate printre degete. In acelasi timp, inseamna ca taie rapid din viata lui orice persoana care nu aduce un plus de valoarea potrivit standardelor acestui nativ.

Citește și:

7. Nativul in Gemeni are foarte multa energie.

Daca nu are o viata foarte activa care sa ii consume aceasta energie, atunci se va manifesta printr-o stare permanenta de agitatie sau de veselie inexplicabila, care ii poate irita pe cei din jur, mai ursuzi si mai conformisti decat cel nascut in zodia Gemenilor.

8. Nativul in Gemeni este un expert al flirtului.

Indiferent ca e singur sau intr-o relatie stabila, nativul in Gemeni va flirta cu oamenii care i se par interesanti. Nu face acest lucru cu rea vointa ci pentru ca pur si simplu este un instinct natural al acestora. Le place atentia si le place sa se asigure ca pot face cuceriri in continuare, indiferent daca acasa ii asteapta cineva sau nu. Se poate intampla sa isi insele partenerul insa daca sunt infideli, o vor face in asa maniera incat jumatatea oficiala sa nu afle.

9. Nativul in Gemeni pierde din vedere diferenta dintre aventura si relatie.

Din cauza exuberantei, a caracterului foarte sociabil si a nevoii de atentie, nativul in Gemeni incurca uneori atractia fizica si pasiunea cu dragoste adevarata, motiv pentru care viata lui amoroasa va trece prin numeroase suisuri si coborasuri.

Citește și:

10. Cand isi va intalni sufletul pereche, nativul in Gemeni va renunta la aventuri.

In mod paradoxal pentru el, in momentul in care isi va intalni jumatatea, nativul acestei zodii va renunta complet la flirturi si aventuri insa pana acolo poate fi un drum anevoios si va avea nevoie de ceva timp pentru a-si da seama ca a intalnit dragostea adevarata.

Foto interior si prima pagina conrado / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc